Fimar Cuptor de pizza electric cu panou analog, 400V, 14,4 kW, FES6+6

Fimar
9.400,25 RON
TVA inclus
  • Putere: 14,4 kW
  • Alimentare electrica: 400V/3N/50-60Hz
  • Temperatura de functionare: 50-500°C
  • Dimensiunile camerei de gatit: 660 x 995 x 140(h) mm x2
  • Dimensiunile aparatului: 900 x 1080 x 750(h) mm
  • Greutate neta: 159 kg
  • Greutate bruta: 174 kg
  • Dimensiuni ambalaj: 1200 x 960 x 930(h) mm
  • Volum de ambalare: 1,071 m3
La comanda

Durata de livrare: 2 săptămâni

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FRFOFESI6640T Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
  • Blog

Cuptor de pizza electric cu panou analog, 400V, 14,4 kW

 

Acest cuptor de pizza electric cu panou analog este ideal pentru bucatariile profesionale din pizzerii, restaurante si alte unitati HoReCa. Cu o putere de 14,4 kW si o alimentare la 400V, acest cuptor asigura o incalzire rapida si o temperatura constanta, permitand o coacere perfecta a pizzei, la temperaturi de pana la 500°C.


Avantaje si beneficii:

  • Precizie termica: datorita sistemului electric, acest cuptor pizza electric profesional ofera un control excelent asupra temperaturii, permitand coacerea uniforma a fiecarei pizza.
  • Incalzire rapida: perfect pentru fluxuri intense de comenzi, cuptorul ajunge rapid la temperatura dorita, fiind ideal pentru unitatile cu un volum mare de lucru.
  • Versatilitate: pe langa pizza, cuptorul poate fi utilizat pentru prepararea unei game variate de produse precum legume, carne sau chiar prajituri.
  • Usor de utilizat: panoul analog simplu si intuitiv permite setarea facila a temperaturii si monitorizarea coacerii.

Coacerea pe vatra din caramida refractara ofera o crustă crocanta, pastrand caldura uniforma in interiorul camerei de gatit. Aceasta metoda de coacere este ideala pentru a obtine acea textura autentica a pizzei traditionale.


Coacerea pe vatra versus coacerea in tava:

  • Vatra din caramida refractara: retine si distribuie caldura uniform, oferind o coacere perfecta si o crusta autentica.
  • Coacerea in tava: mai usor de utilizat si curatat, dar cu o distribuire mai slaba a caldurii comparativ cu vatra refractara.


Intretinerea si curatarea cuptorului de pizza cu vatra electric:

  • Curatati cuptorul dupa fiecare utilizare pentru a preveni acumularea de reziduuri si grasimi.
  • Folositi solutii blande de curatare, evitand produsele abrazive care pot deteriora componentele.
  • Lasati cuptorul sa se raceasca complet inainte de curatare si verificati periodic instructiunile producatorului pentru sfaturi suplimentare.


Acest cuptor electric pentru pizza este ideal pentru pizzerii si restaurante care doresc sa ofere clientilor lor o pizza coapta la perfectiune, cu o crusta crocanta si un gust autentic.

Descopera gama de cuptoare pizza profesionale de la Magora si investeste intr-un echipament care iti va eficientiza bucataria si iti va imbunatati preparatele!

Informatii conformitate produs

Capacitate pizza: 6+6

Tip: 2 camere

Alimentare: 400V (trifazic)

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!