Cuttere profesionale de bucatarie

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre
Cutterul profesional de bucătărie este un echipament destinat taierii si maruntirii alimentelor, prevazut cu bol si lame de tăiere ascuţite. Acesta poate fi folosit pentru tăierea si amestecarea fructelor, legumelor, carnii, peştelui, etc. Cutterele profesionale de bucătărie sunt adesea confecționate din oțel inoxidabil, cu mânere ergonomice, special gandite pentru utilizare in bucatariile profesionale.
 

Care sunt beneficiile utilizarii unui cutter in bucatarie?

 
  • Reduce timpul necesar pentru pregatirea alimentelor, de asemenea scade si riscul de accidentare a personalului, fiind un echipament bine securizat.
  • Marunteste rapid si uniform cantitati mari de materie prima si asigura o buna amestecare a ingredientelor.
  • Poate fi folosit pentru o mare varietate de produse si este usor de curatat si intretinut.

 

Partile componente ale unui cutter profesional


Un cutter de bucatarie profesional se compune din :

  • Cuva sau bol detasabil din otel inoxidabil cu diferite capacitati, cuva este prinsa pe o baza solida din otel inoxidabil
  • Lame din oțel inoxidabil, majoritatea fiind prevazute cu sistem de blocare a lamei
  • Mâner din material anti-alunecare si sistem de rotectie pentru degete
  •  

Cum se curata un cutter profesional?

 

Pentru curatarea si intretinerea unui cutter profesional:

  • Indepartati resturiele de alimente, detasati cu atentie cutitul si cuva 
  • Curatati cu solutie speciala pentru inox sau cu solutie din apa calduta si detergent noncoroziv
  • Stergeti cu un prosop uscat si gresati angrenajul lamelelor cu ulei alimentar pentru a preveni rugina.
  • Depozitati in loc uscat si curat.



 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!