Masini de curatat cartofi

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre
Masina de curățat cartofi este echipament utilizat în industria alimentară pentru a curăța rapid și eficient cartofii înainte de a fi prelucrați. Rezultatul este un cartof curat și pregătit pentru utilizare în diverse preparate culinare. Aceste echipamente sunt indispensabile in bucatariile profesionale ale restaurantelor si cantinelor.
 

Beneficiile utilizarii unui aparat electric de curatat cartofi:

 
 • Eficiență: curatatorul de cartofi electric proceseaza mult mai rapid și eficient cantitati mari de cartofi, decât dacă ar fi curățați manual, ceea ce reduce semnificativ timpul necesar acestei etape.
 • Consistență: aceste echipamente oferă rezultate constante și precise, astfel încât cartofii sunt curățați uniform.
 • Siguranță: curățarea cartofilor manual poate fi periculoasă din cauza riscului de tăiere. Utilizarea unei mașini de curățat cartofi reduce acest risc, oferind un mediu de lucru mai sigur pentru angajați.
 • Utilizarea unei mașini de curățat cartofi poate reduce cheltuielile cu mâna de lucru, deoarece un singur operator poate gestiona mai multe operatiuni in acelasi timp.
 • Reducerea deșeurilor: robot de curatat cartofi reduce cantitatea de coaji care urmeaza ca fi aruncate ca deșeuri, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra mediului.

În concluzie, utilizarea unei maşini de curăţat cartofi şi rădăcinoase ofera o serie de avantaje: eficiență, consistență, siguranță, economie de resurse și reducerea deșeurilor.
 

Cum se intretine un curatator cartofi profesional?

 
 • Dupa fiecare utilizare, curatati cu atentie echipamentul cu apa, inlaturand orice reziduuri sau resturi de alimente.

 • Dupa curatare, asigurati-va ca atat interiorul cat si exteriorul sunt bine uscate inainte de a fi depozitate.

 • Este important sa se lubrifieze componentele mobile ale curatatorului, precum rotoarele sau axele, pentru a preveni uzura prematura si a asigura functionarea lina a aparatului.

 • In cazul in care o componenta aparatului nu mai functioneaza corect, acesta trebuie verificata si, daca este necesar, inlocuita. Atentie la compenentele consumabile de banda abraziva 


  Este important sa urmati aceste recomandari pentru a asigura functionarea optima si durabilitatea curatatorului de cartofi. 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!