Malaxoare carne

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre
Malaxorul de carne este un dispozitiv electric sau manual utilizat pentru a amesteca carenea tocata sau maruntita. Acesta pot fi utilizat pentru a pregăti carne pentru produse precum kebab, chiftele sau alte produse din carne macinată. Malaxoarele de carne pot fi achiziționate în diferite mărimi, capacități și puteri, în funcție de necesitățile utilizatorului. Unele modele pot fi utilizate la domiciliu, în timp ce altele sunt utilizate în carmangerii si alte unitati de procesare a carnii.
 

De cate feluri pot fi malaxoarele profesionale de carne?

 
  • Malaxor pentru carne manual ideal pentru utilizarea la domiciliu, datorită dimensiunii compacte și a faptului că nu necesită conectarea la o sursă de energie electrică.

  • Malaxor carne electric mai puternic decât modelele manuale, ceea ce le face mai potrivite pentru prelucrarea unei cantități mai mari de carne.

  • Malaxor carmangerie de banc - pretabil pentru capacitati de procesare mai mici sau malaxor carne profesional cu suport, de obicei proiectat pentru capacitati ale cuvei mai mari.

În general, tipul de malaxor de carne pe care îl alegeți depinde de frecvența și cantitatea de carne pe care o veți prelucra, precum și de necesitățile individuale și preferințele dvs.
 

Din ce material este realizat un malaxor carne tocata?


Malaxoarele pentru carne tocata comercializate de noi sunt realizate din materiale durabile si otel inoxidabil. Acestea asigura o rezistenta buna la uzura si la coroziune, fiind usor de curatat si igienizat. De asemenea, folosite conform acestea au o durata lunga de viata si sunt ideale pentru uz casnic sau comercial. 
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!