Cuttere carne

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Cutterul profesional pentru carne este un echipament folosit în industria alimentară pentru a obtine pasta fina de carne. Este robust, construit pentru a fi durabil și ușor de folosit. Poate fi utilizat pentru a toca diferite tipuri de carne, inclusiv carne roșie, pui, peste, fiind foarte util in macelarii, unitati de procesare a carnii si bucatarii profesionale.
 

Cum functioneaza un cutter de carmangerie profesional?


Cutterul de carmangerie funcționează prin rotirea discului de tăiere, montat pe un ax si actionat de un motor electric. Controlul tăierii se poate realiza prin reglarea adâncimii de tăiere și prin selectarea vitezei de rotație a lamelor de tăiere. Pentru a marunti cat mai eficient fibrele de carne se adauga si fulgi de gheata. Majoritatea modelelor de cuttere carmangerie au dispozitive de siguranță pentru a preveni accidentele.
 

Beneficiile utilizarii unui cutter de carne

 
  • Eficiență: un cutter de carne profesional poate mărunți carnea mult mai rapid decât o tăietură manuală, crescând astfel eficiența procesului de prelucrare a carnii

  • Consistență: se obtine o tocatura sau pasta uniforma, ceea ce poate fi important atât din punct de vedere al aspectului, cât și al gătirii uniforme a produselor.

  • Siguranță: poate fi mai sigur decât tăierea manuală a carnii, deoarece permite tăierea cu mai puțină forță fizică și reduce riscul accidentelor.

  • Durabilitate: fiind un echipament solid, poate fi utilizat în mod regulat pentru o perioadă lungă de timp. 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!