Dragi clienți, în data de 24 iunie suntem liberi. Comenzile online vor fi procesate începând cu data de 25 iunie.
Alege blenderul potrivit pentru tine!
Alege blenderul potrivit pentru tine!
Cu atât de multe opțiuni de blendere, alegerea modelului potrivit pentru afacerea dumneavoastră poate fi o provocare. Fie că sunteți în căutarea unui blender robust pentru smoothie-uri sau a unui mic blender portabil cu imersie, vă vom ajuta să luați o decizie bine documentată. Există trei tipuri principale de blendere profesionale care pot fi folosite într-o varietate de moduri:... Citeste mai mult
Ce este si cum functioneaza gatitul prin inductie?
Ce este si cum functioneaza gatitul prin inductie?
Gatitul prin inductie se refera la generarea de caldura prin utilizarea magnetismului. Este o tehnologie fara flacara, care incalzeste direct vasele, crescand eficienta si scazand cantitatea de caldura eliberata in mediu ambiant. Echipamentele cu inductie folosesc o serie de componente electrice si o bobina din sarma de cupru pentru a crea rezistenta magnetica. Aceasta rezistenta genereaza caldura in partea de jos a vaselor de gatit, spre deosebire... Citeste mai mult
Tipuri de otel inoxidabil
Tipuri de otel inoxidabil
Otelul inoxidabil este un aliaj din mai multe tipuri de metale care, atunci cand sunt combinate, sunt mai puternice și mai durabile. Specialistii au reusit sa creeze multe varietati diferite de aliaj, fiecare cu propriile caracteristici si utilizari. In unitatile de alimentatie publica se folosesc mai multe tipuri de otel inoxidabil, iar fiecare tip are propriile avantaje si dezavantaje. Pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza atunci cand achizitionati... Citeste mai mult
Cum se obtine aroma de afumatura?
Cum se obtine aroma de afumatura?
Fie ca nu aveti acces la un gratar, fie ca vremea rece a ingreunat gatitul in aer liber, s-ar putea sa vi se para dificil sa obtineti aroma usor afumata asociata cu unele dintre retetele dvs., acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fie scoase din meniu. Exista mai multe moduri de a obtine o aroma afumata in functie de meniul dumneavoastra, de buctarie si de personal, fiecare metoda poate avea propriul set de beneficii. Cele mai populare moduri de a obtine... Citeste mai mult
Cum alegeti gratarul potrivit?
Cum alegeti gratarul potrivit?
Cum alegeti gratarul potrivit? Exista 3 tipuri de gratare: gratarele electrice , gratarele cu gaz si gratarele cu carbuni . Fiecare gratar are caracteristici si specificatii diferite, fiind potrivite pentru diferite tipuri de gatit. Mai jos, va expunem cateva detalii care le diferentiaza: Gratarul electric versus Gratarul cu gaz versus gratarul cu carbune Inainte de a alege un gratar, trebuie sa intelegeti diferentele... Citeste mai mult
Gateste pastele perfect
Gateste pastele perfect
Unul dintre motivele pentru care pastele sunt atat de populare este ca sunt usor de preparat pentru oricine. Nu puteti da gres, mai ales cu produse de inalta calitate. Indiferent cat de usor sunt de preparat, exista totusi trucuri pe care le puteti folosi pentru a va face preparatele cu paste si mai gustoase. Iata cateva sfaturi pentru a gati cele mai bune paste: 1. Sarati apa Scopul adaugarii de sare in apa in care fierb pastele... Citeste mai mult
6 sfaturi pentru proiectarea unei bucatarii profesionale
6 sfaturi pentru proiectarea unei bucatarii profesionale
6 sfaturi pentru proiectarea unei bucatarii profesionale O bucatarie profesionala este mai mult decat bucataria in sine, ea include zona de spalat vase si zona cu echipamente frigorifice destinate depozitarii. Echipamentele de catering, de inalta calitate, sunt cheia unei bucatarii profesionale de succes. Chiar daca invetitia initiala este mare, viitorul afacerii tale este direct conditionat de calitatea si fiabilitatea echipamentelor profesionale... Citeste mai mult
Sous-vide: metoda ideala de gatit
Sous-vide: metoda ideala de gatit
Ce este tehnica sous-vide? Cu tehnica sous vide se gatesc la o temperatura constanta alimente care au fost deja ambalate in vid. Termenul francez „sous vide” inseamna literal „sub vid”, dar folosim si termenul „gatit in vid”. Carnea, pestele si legumele sunt toate potrivite pentru aceasta metoda specifica de gatit. Mancarea nu se poate arde sau gati excesiv si aveti control complet asupra timpului de preparare.... Citeste mai mult
Pasi de urmat daca vrei sa deschizi o pizzerie
Pasi de urmat daca vrei sa deschizi o pizzerie
Pasi de urmat daca vrei sa deschizi o pizzerie Pizza este un preparat extrem de popular, atat pentru a fi comandat intr-un restaurant, cat si pentru a fi livrat la domiciliu. Deschiderea unei pizzerii poate fi asadar o investitie buna, atata timp cat pregatesti cu atentie pasii necesari. Sunt o multime de lucruri de reținut: meniul, locația, echipamentele , personalul, marketingul etc. Pasul 1: Conceperea meniului Deoarece... Citeste mai mult

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!