Dragi clienți, în intervalul 19 - 26 feb. efectuam inventarul anual. Comenzile online plasate in această perioada vor fi procesate începând cu 27 feb.

Tipuri de blendere

Tipuri de blendere
Cu atat de multe optiuni de blendere, alegerea modelului potrivit pentru afacerea dvs. poate fi o provocare. Fie ca sunteti in cautarea unui blender robust pentru smoothie sau a unui mic blender portabil cu imersie, va vom ajuta sa tineti cont de optiunile existente si sa luati o decizie bine documentata.
Exista trei tipuri principale de blendere profesionale concepute pentru a face fata utilizarii frecvente, care pot fi folosite intr-o varietate de moduri:

 
  1. Blender alimentar - poate rezista la functionare continua, folosit pentru amestecarea bauturilor groase sau mai dure, precum smoothie sau milkshake. Are cuva solida si este Ideal pentru operatiuni de volum mare.
  2. Blender de bar - destinat prepararii de cocktailuri si alte specialitati, ideal pentru barul sau pub-ul dvs. Acesta este mai putin robust decat blenderele alimentare, in cele mai multe cazuri fiind prevazut cu protectie fonica si recipiente clare pentru vizibilitatea produsului.
  3. Blender cu imersie sau mixer vertical de mana – potrivit pentru tocarea alimentelor moi (fructe, legume) prepararea de sosuri, creme, spume. Existenta celor 2 accesorii: tel si tija, fac din acest echipament unul foarte versatil, util in orice bucatarie profesionala.

 Cum sa alegi blenderul potrivit in functie de cuva?
 
  • Material - Ai nevoie de policarbonat, sticla sau otel inoxidabil? In functie de cat de mult vor fi folosite si spalate cuvele, un tip de material poate fi mai bun pentru afacerea dvs. decat altul. Cuvele din otel inoxidabil sunt durabile, usor de curatat, excelente pentru alimente la diferite temperaturi, dar nu ofera transparenta. Policarbonatul este practic indestructibil, asa ca acest tip de cuva functioneaza excelent in conditii de rulaj ridicat, dar materialul contine BPA si, prin urmare, nu ar trebui folosit pentru alimente fierbinti. Cuvele de sticla sunt mai sensibile, dar pretabile pentru zonele expuse din baruri si pub-uri
  • Capacitate - Daca lucrati cu portii individuale, puteti achizitiona un echipament cu cuva mica, astfel economisind, dar daca trebuie sa pregatiti cantitati mari de alimente amestecate simultan, o cuva de pana la 2 litri este mai potrivita.
  • Manere - Majoritatea cuvelor de blender mai mari au manere pentru ridicarea si transportul ușor, dar unele dintre recipientele mici vin fara manere pentru spalare, stivuire si depozitare mai eficiente. Bolurile gradate sunt apreciate de majoritatea utilizatorilor. Daca trebuie sa procesezi cantitati mari de alimente moi sau lichide la un moment dat, cea mai buna optiune este un blender cu imersie/ mixer vertical de mana, deoarece poate fi folosit pentru diferite recipiente.



 Puterea blenderului

Nu intotdeauna o putere mai mare este si una potrivita pentru nevoile dvs. Inca o data, totul se reduce la tipul de utilizare. Daca veti face smoothie-uri groase sau milkshake-uri toata ziua, cu siguranta veti avea nevoie de o unitate mai puternica. Dar daca nu produceti decat cateva margaritas in fiecare seara, puteti economisi niste bani alegand o varianta mai puțin puternica.

 Panoul de comanda al blenderului

Exista trei tipuri de comenzi ale blenderului:
Comanda manuala (cu clapete) recomandata pentru amestecare acolo unde nu aveti nevoie de un control precis asupra vitezei si timpului de lucru. Acestea sunt cele mai simple versiuni si sunt orientate mai mult catre afaceri cu volum redus.
Comanda electronica perfecta pentru mai mult control asupra ciclului de amestecare decat in cazul de mai sus. Exista o mare varietate de optiuni de control care se incadreaza in acest grup, inclusiv unitati cu temporizatoare automate, butoane de pornire/oprire touchpad si mai multe niveluri de putere.
Comanda digitala programabila utilizata mai ales in medii aglomerate, cu volum mare, in care aceleasi bauturi sau produse alimentare sunt facute in mod repetat pe parcursul zilei. Timpul si nivelurile de putere pot fi programate pentru utilizare ulterioara.


 Curatarea blenderului

Luati in considerare cateva aspecte pentru a face curatarea unui blender mai usoara si mai eficienta:
ü Tampoane detasabile pentru cuva: unele modele au suprafete detasabile in zona cuvei pentru a retine scurgerile sau stropii, astfel incat acestea sa nu se acumuleze pe baza blenderului.
ü Ansambluri de lame detasabile: la multe modele, puteti scoate ansamblul de lame de la baza vasului blenderului pentru o curatare mai eficienta.
ü Accesorii detasabile: la blenderele de imersie, e bine sa luati in considerare tijele detasabile, care poate fi introduse in masina de spalat vase. Astfel, nu va trebui sa va faceti griji ca udati motorul blenderului in timpul spalarii.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!