Dragi clienți, în data de 24 iunie suntem liberi. Comenzile online vor fi procesate începând cu data de 25 iunie.

Alege blenderul potrivit pentru tine!

Alege blenderul potrivit pentru tine!
Cu atât de multe opțiuni de blendere, alegerea modelului potrivit pentru afacerea dumneavoastră poate fi o provocare. Fie că sunteți în căutarea unui blender robust pentru smoothie-uri sau a unui mic blender portabil cu imersie, vă vom ajuta să luați o decizie bine documentată.
Există trei tipuri principale de blendere profesionale care pot fi folosite într-o varietate de moduri:

 
  1. Blender alimentar - Poate rezista la funcționare continuă, fiind folosit pentru amestecarea băuturilor groase sau mai dure, precum smoothie-uri sau milkshake-uri. Are cuva solidă și este ideal pentru operațiuni de volum mare.
  2. Blender de bar - Destinat preparării de cocktailuri și alte specialități, ideal pentru un bar sau pub. Acesta este mai puțin robust decât blenderele alimentare, în cele mai multe cazuri fiind prevăzut cu protecție fonică și recipiente clare pentru vizibilitatea produsului.
  3. Blender cu imersie sau mixer vertical de mână – Potrivit pentru tocarea alimentelor moi (fructe, legume) și prepararea de sosuri, creme, spume. Existența celor două accesorii: tel și tijă, fac din acest echipament unul foarte versatil, util în orice bucătărie profesională.


 Cum să alegi blenderul potrivit în funcție de cuvă?

  • Material - Ai nevoie de policarbonat, sticlă sau oțel inoxidabil? În funcție de cât de mult vor fi folosite și spălate cuvele, un tip de material poate fi mai bun pentru afacerea dvs. decât altul. Cuvele din oțel inoxidabil sunt durabile, ușor de curățat, excelente pentru alimente la diferite temperaturi, dar nu oferă transparență. Policarbonatul este practic indestructibil, așa că acest tip de cuvă funcționează excelent în condiții de rulaj ridicat, dar materialul conține BPA și, prin urmare, nu ar trebui folosit pentru alimente fierbinți. Cuvele de sticlă sunt mai sensibile, dar pretabile pentru zonele expuse din baruri și pub-uri.
  • Capacitate - Dacă lucrați cu porții individuale, puteți achiziționa un echipament cu cuvă mică, astfel economisind spațiu, dar dacă trebuie să pregătiți cantități mari de alimente amestecate simultan, o cuvă de până la 2 litri este mai potrivită.
  • Mânere - Majoritatea cuvelor de blender mai mari au mânere pentru ridicarea și transportul ușor, dar unele dintre recipientele mici vin fără mânere. Bolurile gradate sunt apreciate de majoritatea utilizatorilor. Dacă trebuie să procesezi cantități mari de alimente moi sau lichide la un moment dat, cea mai bună opțiune este un blender cu imersie/mixer vertical de mână, deoarece poate fi folosit pentru diferite recipiente.


 Puterea blenderului

Nu întotdeauna o putere mai mare este și una potrivită pentru nevoile dvs. Încă o dată, totul se reduce la tipul de utilizare. Dacă veți face smoothie-uri groase sau milkshake-uri toată ziua, cu siguranță veți avea nevoie de o unitate mai puternică. Altfel, puteți economisi niște bani alegând o variantă mai puțin puternică.


 Panoul de comanda al blenderului

Există trei tipuri de comenzi ale blenderului:
Comanda manuăla (cu clapete) recomandată pentru amestecare acolo unde nu aveți nevoie de un control precis asupra vitezei și timpului de lucru. Acestea sunt cele mai simple versiuni și sunt orientate mai mult către afaceri cu volum redus.
Comanda electronică perfectă pentru mai mult control asupra ciclului de amestecare decât în cazul celei manuale. Există o mare varietate de opțiuni de control care se încadrează în acest grup, inclusiv unități cu temporizatoare automate, butoane de pornire/oprire touchpad și mai multe niveluri de putere.
Comanda digitală programabilă Utilizată mai ales în medii aglomerate, cu volum mare, în care aceleași băuturi sau produse alimentare sunt făcute în mod repetat pe parcursul zilei. Timpul și nivelurile de putere pot fi programate pentru utilizare ulterioară.


 Curățarea blenderului

Luați în considerare câteva aspecte pentru a face curățarea unui blender mai ușoară și mai eficientă:
  • Tampoane detașabile pentru cuvă: Unele modele au suprafețe detașabile în zona cuvei pentru a reține scurgerile sau stropii, astfel încât acestea să nu se acumuleze pe baza blenderului.
  • Ansambluri de lame detașabile: La multe modele, puteți scoate ansamblul de lame de la baza vasului blenderului pentru o curățare mai eficientă.
  • Accesorii detașabile: La blenderele de imersie, e bine să luați în considerare tijele detașabile, care pot fi introduse în mașina de spălat vase. Astfel, nu va trebui să vă faceți griji că udați motorul blenderului în timpul spălării.


 Concluzie

Alegerea blenderului potrivit pentru afacerea dvs. poate părea dificilă, dar ținând cont de aceste aspecte, veți putea face o decizie bine documentată, care să corespundă perfect nevoilor dvs. profesionale.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!