Afumatoare carne

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Afumatoarea de carne si mezeluri este un dispozitiv folosit pentru a da produselor din carne, precum si anumitor branzeturi un gust afumat specific. Afumatorile comercializate de noi asigura o afumare naturala prin utilizarea a diferite esente lemnoase. Acest proces poate fi folosit pentru a conserva produsele: carne, mezeluri, peste sau branzeturi, precum si pentru  le oferi un gust unic.
 

Cum functioneaza o afumatoare de carne profesionala?


Afumatoarea de carne profesionala functioneaza prin incalzirea pana la incandescenta a rumegusului umezit, astfel fumul se produce in mod natural. Mezelurile sunt apoi asezate in interiorul afumatoarei, cu grija sa fie expuse uniform la fum. Acest proces poate dura cateva ore, in functie de dimensiunea si tipul produselor, dar si in functie de cat de intens doriti sa fie gustul. Dupa procesul de afumare, mezelurile sunt gata pentru a fi consumate sau pastrate pentru perioade mai indelungate de timp.
 

Beneficiile utilizarii unei afumatori electrice:

 
  • Controlul temperaturii: afumatorile electrice au termostate precise care permit setarea si monitorizarea temperaturii cu usurinta, astfel produsele pot fi afumate la cald sau la rece.

  • Afumatoarea electrica nu necesita atentie continua sau alimentare cu lemn in timpul unui ciclu de lucru, ceea ce le face mai usor de utilizat decat afumatorile traditionale.

  • Siguranta sporita deoarece nu au flacara deschisa, ceea ce le face mai sigure decat afumatorile pe gaz sau pe lemne.

  • Ofera o temperatura constanta, ceea ce permite o afumare uniforma a alimentelor.

  • Sunt usor de curatat si intretinut, pretabile pentru o mare varietate de produse

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!