Mese de lucru inox

Afiseaza: 1-24 din 73 produse

 Filtre
Mesele de lucru din inox sunt mese realizate din oțel inoxidabil si destinate pentru uz profesional. Acestea sunt utilizate în diverse medii, cum ar fi: laboratoare productie, bucătării profesionale, spații de depozitare sau orice alt spațiu unde se cere o suprafață de lucru rezistentă și ușor de curățat. Mesele de lucru din inox sunt rezistente la uzura și la coroziune, ușor de curățat și de întreținut. Acestea sunt construite pentru a suporta greutăți mari și pentru a rezista la condiții de uz intens. Unele modele pot fi personalizate cu accesorii cum ar fi polițe sau sertare, pentru a se potrivi necesităților specifice zonelor de lucru.
 

De cate tipuri sunt mesele de inox?


Există mai multe tipuri de mese de inox: mese de lucru, mese de pregătire, mese de depozitare, mese de sortare, mese de transport și mese de curățare. Fiecare tip are caracteristici specifice, care le fac potrivite pentru anumite aplicații sau utilizări.
De asemenea exista mese de lucru demontabile sau compacte/ sudate din fabrica, mese cu rebord sau fara, mese cu o polita sau mai multe polite. 
 

Utilizarea meselor de lucru de inox in domeniul HORECA

 

În domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering), mesele de lucru din inox sunt utilizate în principal pentru:

  • Pre-procesarea alimentelor: pentru tăierea, curățarea și prepararea ingredientelor pentru gătit în bucătăriile restaurantelor

  • Curățarea ustensilelor și a altor echipamente folosite în procesul de gătit în bucătăriile restaurantelor.

  • Organizarea și depozitarea ustensilelor și a altor echipamente folosite în procesul de gătit.

  • Transportul alimentelor și a altor produse în diferite locații, modelele prevazute cu kit de roti.

Mesele de lucru din inox sunt considerate ca fiind igienice, durabile și rezistente la coroziune, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în medii de gătit sau de producție alimentară, cum ar fi în industria HoReCa.
 

Cum se curata mese de lucru din inox?

 

Moduri de curatare:

  • Cu apă și detergent de vase: se umezește o cârpă cu apă caldă și se adaugă puțin detergent. Se freacă suprafața mesei de lucru, apoi se clătește cu apă curată și se usucă cu o cârpă sau o lavetă uscată.

  • Cu soluție de curățare specială pentru inox: se poate utiliza o soluție de curățare specială pentru inox, care poate fi achiziționată din magazinele de specialitate. Se aplică soluția pe o cârpă și se freacă suprafața mesei de lucru. Se clătește bine cu apă curată și se usucă cu o cârpă sau o lavetă uscată.

  • Cu oțet și apa: se amestecă oțet cu apa și se aplică pe o cârpă, Se freacă suprafața mesei de lucru și se clătește cu apă curată și se usucă cu o cârpă sau o lavetă uscată.

Este important să se evite utilizarea de solvenți sau produse abrazive care ar putea zgâria sau deteriora suprafața mesei de lucru din inox. Este recomandat sa se verifice intotdeauna indicațiile producatorului inainte de a utiliza orice soluție de curățare sau metodă.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!