Masini de facut carnati

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre

Masina de facut carnati este un dispozitiv profesional proiectat pentru a ajuta la fabricarea carnatilor si a altor specialitati din carne. Unele modele sunt echipate cu accesorii si palnii de umplere cu diferite diametre. Aparatele de umplut carnati sunt echipamente pretabile pentru cei care prefera sa prepare carnatii dupa propriile retete, iar modelele de talie mare sunt indispensabile in carmangerii si unitati de produstie artizanale.
 

De cate feluri sunt carnatarele profesionale?

 

Masinile de umplut carnati profesionale pot fi clasificate in functie de mai multi factori: capacitatea cuvei, tipul de alimentare si functiile suplimentare. Astfel exista:
 

 • Carnatare manuale, acestea sunt variante de talie mai mica avand capacitatea maxima a cuvei de 15 litri. Se recomanda pentru uz casnic sau unitati de productie mai mici.

 • Carnatare electrice sunt modele de talie mai mare cu capacitate a cuvei de pana la 30 litri, pretabile in unitati de productie artizanale si de talie medie.

 • Carnatare hidraulice de talie mare, au un control mai bun al precesului de lucru, aceste modele se recomanda unitatilor cu rulaj mare.

In functie de necesitatile si preferintele fiecarui utilizator, este importanta identificarea aparatului de umplut carnati potrivit.
 

Cum se curata si intretine masina de umplut carnati?

 
 • Curatati echipamentul dupa fiecare utilizare, scoateți toate accesoriile și păstrați-le separate. Dizolvați o soluție de detergent pentru vase sau dezinfectant într-un vas cu apă caldă. Utilizati o perie sau o bucata de material textil moale pentru a curata interiorul masinii si accesoriile. Clatiti bine toate piesele cu apa calduta pentru a indeparta solutia de curatare. Lasati sa se usuce complet inainte de a le pune la loc.

  In mod regulat, verificați toate piesele și accesoriile pentru a vedea dacă sunt curate și în stare bună. Curatați cu atenție orice resturi alimentare care pot fi acumulate în locuri greu accesibile. Asigurati-va ca nu intra apa in zona panoului de comanda sau a motorului.
   

 • Pentru a evita uzura excesivă și pentru a asigura o functionare lina a masinii, este important sa ungeti periodic piesele mobile cu ulei alimentar sau alt tip de ulei recomandat de producator.
   

 • Pastrati masina de umplut carnati intr-un loc curat, uscat si protejat de praf si umezeala.

Este important sa urmati recomandarile producatorului cu privire la intretinerea si curatarea masinii de umplut carnati. Consultati manualul de utilizare pentru informatii specifice despre modelul dvs.


 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!