Masini tocat carne profesionale

Afiseaza: 1-24 din 94 produse

 Filtre
Masina de tocat carne profesionala este un echipament esențial pentru măcelarii, bucătării profesionale și alte unitati de prelucrare a cărnii. Tocătorul nostru de carne profesional este conceput pentru a face față unei varietăți de sarcini de tocare. Masina de tocat profesionala este robusta, piesele ce intra in contact cu carnea sunt realizate de oțel inoxidabil si dispune de un motor puternic adaptat. Cu designul său ușor de utilizat și cu ciururile de măcinare reglabile, puteți obține de fiecare data granulatia potrivita nevoilor dvs. Aceste echipamente vin cu o gamă de accesorii, inclusiv tuburi de umplutură pentru cârnați. 

 

De cate feluri sunt masinile electrice de tocat carne?

 
  • Mașinile electrice de tocat carne pot fi clasificate în funcție de puterea motorului și de mărimea ciurului de tocare. Există mașini cu motor mai mic, potrivite pentru uz casnic, și mașini cu motor mai mare, potrivite pentru utilizare comercială sau intensivă. De asemenea, există mașini cu ciururi cu diamentre diferite, în funcție de necesitățile utilizatorului.
  • In functie de numarul de ciururi si cutite aceste echipamente pot fi: masina profesionala de tocat cu sistem UNGER sau Masina profesionala de tocat cu sistem 1/2 UNGER
  • De asemenea exista si modele de talie mare destinate procesarii de rulaj, prevazute cu sisteme frigorifice de racire: masina profesionala de tocat carne cu refrigerare


Beneficiile utilizarii unei masini profesionale de tocat carne

 
  • Eficiență crescută, aceste echipamente pot toca cantități mari de carne într-un timp scurt

  • Prin tocarea cărnii cu o mașină profesională, se obține o pasta omogena, fără bucăți mari de carne, care ar putea compromite consistența și textura preparatelor culinare.

  • Tocarea manuală a cărnii poate fi o sarcină obositoare și consumatoare de timp. Cu o mașină electrica de tocat, sarcina devine mai ușoară și mai rapidă.

  • Utilizarea unei mașini profesionale de tocat carne poate permite prepararea unei game variate de preparate culinare proaspete, cum ar fi chiftele, cârnați, burgeri etc

  • Majoritatea mașinilor de tocat carne sunt ușor de curățat și de întreținut, ceea ce reduce riscul de contaminare și crește durata de viață a mașinii.


 

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!