Durata de livrare: 2 săptămâni
Cuptorul electric este realizat din otel inoxidabil si otel vopsit si dispune de o suprafata de gatit din pietre refractare, care asigura o distributie uniforma a caldurii. Cuptoarele noastre de pizza comerciale sunt concepute pentru a coace rapid si eficient, fiind perfecte pentru restaurante cu un ritm mai alert de servire. Alimentarea standard de 400 Volti trifazata + neutru permite utilizarea in diverse configuratii electrice.
Obtineti o crusta perfect coapta utilizand cuptorul de pizza electric. Acest tip de cuptor ofera multiple beneficii in bucatariile profesioniste:
Dezavantajele coacerii pe vatra din caramidă refractară:
Avantajele coacerii pizzei in tava:
Dezavantajele coacerii pizzei in tava:
Intretinerea si curatarea cuptorului de pizza sunt esentiale pentru a-l mentine in stare optima de functionare:
Cuptorul de pizza electric este alegerea perfecta pentru orice unitate HoReCa, fie ca este vorba de un restaurant, pizzerie, sau unitate de catering. Cuptoarele pizza profesionale sunt esentiale pentru a asigura calitate si eficienta in prepararea produselor de panificatie, oferind rezultate deosebite in fiecare zi. Alege cu incredere cuptorul pizza electric pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor tai!
Capacitate: 4 pizze Ø 32 cm
Camera de coacere: 1
Putere: 4,7 kW
Putere rezistenta sus: 2350x1 W
Putere rezistenta jos: 2350x1 W
Dimensiuni echipament: 98 x 93 x 42(H) cm
Dimensiuni cu ambalaj: 102 x 102 x 57(H) cm
Greutate neta: 75 kg
Greutate bruta: 88 kg
Capacitate pizza: 4
Grup de lucru: Ø 32 cm
Model: 1 camera
Temperatura de lucru: 45 - 455°C
Alimentare: 230V / 400V