GastroMetal Hota profesionala centrala cu inductie, latime 2200 mm

20.973,75 RON
TVA inclus
Selecteaza dimensiunea de mai jos:
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMHT230_1422 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi și întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog
Hota profesionala centrala cu inductie este un aparat de ventilare si filtrare a aerului utilizat in bucatariile comerciale sau industriale. Acest tip de hota se monteaza deasupra unei zone de gatit centrala, cum ar fi un gratar, un cuptor sau o plita cu inductie, si aspira fumul, aburul si mirosurile rezultate in timpul procesului de gatire. Hota profesionala centrala cu inductie functioneaza prin aspirarea aerului si a impuritatilor, care sunt apoi filtrate si evacuate prin intermediul unui sistem de evacuare extern sau prin recirculare, in cazul in care nu exista posibilitatea unei evacuari directe. Acest tip de hota poate fi controlata manual sau prin intermediul unui panou de control electronic, care permite ajustarea vitezei de ventilatie si a altor setari.


In ceea ce priveste design-ul, hota profesionala centrala cu inductie este fabricata din otel inoxidabil si este prevazuta cu o serie de caracteristici si accesorii suplimentare, cum ar fi iluminarea LED integrata, supape de evacuare ajustabile si filtre de aer cu densitate mare. Hota profesionala centrala cu inductie este foarte eficienta si ofera o performanta superioara in comparatie cu alte tipuri de hote. Aceasta poate aspira si filtra cantitati mari de fum, abur si mirosuri, iar datorita sistemului de filtrare avansat, poate reduce semnificativ nivelul de grasime si alte particule in suspensie din aer. De asemenea, aceasta este usoara de curatat si intretinut, iar datorita designului ei robust si rezistent, poate rezista la utilizare intensiva in mediul comercial sau industrial.
 

Redu semnificativ emisiile de poluare si nivelul de grasime folosind hota profesionala cu inductie

 
  • Hota profesionala centrala cu inductie este proiectata sa aspire si sa filtreze eficient fumul, aburul si mirosurile din aerul din bucatarie, asigurand o calitate mai buna a aerului si reducand riscul de aparitie a problemelor respiratorii.
  • Este conceputa pentru a reduce semnificativ emisiile de poluare si nivelul de grasime si alte particule in suspensie din aer, contribuind astfel la protectia mediului si a sanatatii publice.
  • Permite reglarea eficienta a vitezei de ventilatie, in functie de cantitatea de fum si mirosuri emise in timpul procesului de gatire, asigurand astfel un mediu de lucru confortabil si sigur pentru bucatarie.
  • Fabricata din materiale de inalta calitate, cum ar fi otelul inoxidabil,este conceputa pentru a rezista la utilizare intensiva si la coroziune, reducand astfel costurile de intretinere si inlocuire a echipamentelor.
  • Usor de curatat si intretinut, cu filtre si componente care se pot demonta si spala separat, reducand astfel timpul si costurile de intretinere.

 

Sfaturi
 
  • Când mobilierul și echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeței de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie și resturi va permite acționarea agenților corozivi și va reduce protecția care previne coroziunea.
  • Puteți curăța suprafețele de inox cât de frecvent doriți – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacționează chimic în contact cu alimentele și pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacționează cu alimentele și asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafețe pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci și în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafețelor de inox. Utilizați o cârpă moale și apă caldă pentru a curăța inoxul și a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceți o dată peste suprafață cu apă curată și o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenți. Dacă doriți să îndepărați urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafața de inox probabil va trebui să utilizați un solvent. Este important totuși să alegeți un solvent care nu conține clor deci să evitați acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • Soluțiile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafața inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluție pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant ușor (o soluție de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!