GastroMetal Hota profesionala de perete tip snack fara motor, latime 900 mm

2.790,55 RON
TVA inclus
Selecteaza dimensiunea si optiunea de
iluminare de mai jos:
Dimensiune:
Iluminare:
La comanda

Durata de livrare: 2 săptămâni

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMHT110_1009 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi și întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog
Hota profesionala de perete tip snack fara motor este un echipament utilizat in bucatarii profesionale, mai ales in restaurantele fast-food sau in cafenelele ce servesc gustari rapide, pentru a indeparta fumul, aburul si mirosurile generate in timpul gatitului. Acest tip de hota nu contine un motor intern, astfel ca nu are capacitatea de a sufla aerul afara. in schimb, hota de perete tip snack fara motor utilizeaza filtre speciale pentru a capta si retine grasimea si alte particule solide din aer, inainte ca aerul sa fie eliberat inapoi in incapere. Hota profesionala este conceputa special pentru a fi montata pe perete, de obicei deasupra unei zone de gatit si poate fi fabricata din o varietate de materiale, cum ar fi inoxul, aluminiul sau plasticul.

 

Indepartareaza fumul, aburul si alte particule din aer folosind hota de perete

 
  • Hota de perete tip snack fara motor ajuta la indepartarea fumului, aburului si a altor particule din aerul din bucatarie. Aceasta poate imbunatati calitatea aerului si poate reduce riscul de inhalare a substantelor daunatoare.
  • Elimina mirosurile neplacute generate in timpul gatitului, mentinand astfel o atmosfera proaspata si curata in bucatarie.
  • Contribuie la protejarea sanatatii bucatarilor si a altor persoane din zona, prin reducerea expunerii la substantele daunatoare din fum si abur.
  • Deoarece hota nu are un motor, ea nu consuma energie electrica suplimentara si poate ajuta la reducerea costurilor de energie.
  • Usor de utilizat si de intretinut, cu filtre usor de curatat si schimbat si cu o constructie simpla si durabila.

 

Curatarea si intretinerea hotei de perete fara motor

 

Curatarea si intretinerea regulata a hotei profesionale de perete tip snack fara motor este esentiala pentru a mentine eficienta si functionarea corecta a acesteia, precum si pentru a prelungi durata de viata a echipamentului. 
 

  • Filtrele din hota de perete tip snack fara motor sunt cel mai important element al acestui echipament. Acestea trebuie curatate sau schimbate regulat, in functie de nivelul de utilizare. Filtrele pot fi curatate cu apa calda si detergent sau cu solutii speciale de curatare, iar acestea trebuie uscate complet inainte de a fi reintroduse in hota.
  • Suprafetele hotei de perete tip snack fara motor pot fi curatate cu un burete moale si o solutie de curatare non-abraziva. in cazul suprafetelor din inox, se poate utiliza un agent de curatare special pentru a preveni zgarierea sau deteriorarea suprafetei.
  • Este important sa verificati periodic functionarea hotei de perete tip snack fara motor pentru a va asigura ca acesta functioneaza corect si ca nu exista niciun fel de problema.
  • Filtrele din hota de perete tip snack fara motor trebuie inlocuite periodic, in functie de nivelul de utilizare. Este important sa verificati manualul de utilizare al echipamentului pentru a afla perioada de inlocuire recomandata pentru fiecare tip de filtru.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul și echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeței de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie și resturi va permite acționarea agenților corozivi și va reduce protecția care previne coroziunea.
  • Puteți curăța suprafețele de inox cât de frecvent doriți – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacționează chimic în contact cu alimentele și pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacționează cu alimentele și asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafețe pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci și în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafețelor de inox. Utilizați o cârpă moale și apă caldă pentru a curăța inoxul și a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceți o dată peste suprafață cu apă curată și o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenți. Dacă doriți să îndepărați urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafața de inox probabil va trebui să utilizați un solvent. Este important totuși să alegeți un solvent care nu conține clor deci să evitați acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • Soluțiile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafața inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluție pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant ușor (o soluție de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!