Forcar Masa frigorifica pizza cu 2 usi si 7 sertare, racire ventilata, -2+8°C, 386 litri, FORCOLD

10.829,00 RON
TVA inclus
  • blat de pizza cu masa rece
  • carcasă din oțel inoxidabil
  • flux circular de aer rece pentru a evita impactul direct cu produsele
  • control electronic al temperaturii cu termostat digital
  • ramele usilor sunt dotate cu rezistente electrice pentru prevenirea condensului
  • dezghetare automata cu controlul temperaturii prin intermediul unei rezistente electrice
  • evaporarea automata a apei de condens
  • evaporator tratat anticoroziv
  • usile sunt dotate cu sistem de auto-inchidere
  • garniturile usilor sunt extractabile si pot fi inlocuite usor fara scule speciale
  • interior cu colțuri rotunjite
  • picioare reglabile pe inaltime din oțel inoxidabil pentru asigurarea planeitatii
  • panoul din spate din oțel inoxidabil
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FCG-PZ2610TN-FC Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
  • Blog

 

Masa rece pentru pizza este o de masa frigorifica proiectata pentru a pastra ingredientele pentru pizza la temperatura optima. Acest tip de masa are o camera frigorifica incorporata care permite pastrarea ingredientelor proaspete si la o temperatura adecvata pentru a se putea prepara rapid si eficient pizza. Masa rece pentru pizza poate fi dotata cu roti pentru a putea fi mutata usor de la un loc la altul. Masa rece pizza este ideala pentru pizzerii, restaurante si alte unitati de preparare a pizzei, deoarece permite pastrarea ingredientelor la temperatura ideala, prevenind astfel deteriorarea acestora si asigurand o preparare rapida si eficienta a pizzei.
 

Blatul rece de granit pentru intins pizza


Blatul de granit rece pentru intins pizza este un tip de blat din granit proiectat pentru a fi utilizat in procesul de intindere a aluatului pentru pizza. Acest blat are o suprafata plana si neteda, perfecta pentru intinderea aluatului si obtinerea unei forme uniforme a acestuia. De asemenea, blatul de granit rece este prevazut cu un sistem de refrigerare incorporat care permite pastrarea sa la temperatura optima, prevenind astfel lipirea aluatului la suprafata sa. Blatul de granit rece pentru intins pizza este un echipament esential pentru pizzerii, restaurante si alte facilitati de preparare a pizzei, deoarece permite obtinerea unei forme uniforme a aluatului si pastrarea acestuia la temperatura optima, asigurand astfel o preparare rapida si eficienta a pizzei.
 

Intretinerea blatului de granit pentru masa rece de pizza

 
  • Blatul de granit trebuie curatat regulat cu un detergent bland si apa calduta pentru a se inlatura orice urma de grasime sau alte reziduuri. Evitati sa utilizati solutii puternice sau abrazive, deoarece acestea pot zgaria sau deteriora suprafata blatului.
  • Trebuie sa fie sigilat periodic pentru a se preveni absorbtia uleiurilor sau a altor lichide care pot cauza patare sau alte probleme.
  • Este rezistent, dar poate fi zgariat de obiecte aspre sau abrazive. Evitati sa plasati obiecte tari sau aspre pe suprafata acestuia si folositi intotdeauna pad-uri sau protectoare pentru suprafata acestuia atunci cand lucrati pe el.
  • Poate fi deteriorat de expunerea la caldura excesiva. Evitati sa plasati obiecte fierbinti direct pe suprafata acestuia si folositi intotdeauna manusi sau alte protectii pentru a evita arsurile.
 

Temperatura optima de functionarea a mesei reci de pizza


Temperatura la care functioneaza o masa rece pentru pizza este intre 0,5°C - 5°C. Acesta este intervalul de temperatura recomandat pentru a pastra ingredientele pentru pizza proaspete si la o temperatura adecvata pentru a se putea prepara rapid si eficient pizza. Este important sa se respecte aceste limite de temperatura pentru a preveni deteriorarea ingredientelor si pentru a asigura o calitate constanta a pizzei. De asemenea, este important sa se verifice regulat temperatura si sa se faca ajustari, daca este necesar, pentru a se mentine aceasta la nivelul optim.

 

Intreținerea unei mese frigorifice din inox

 

  • Curățați zilnic sau cel puțin săptămânal suprafața de inox cu o cârpă moale și ușor umezită. Evitați utilizarea hârtiei abrazive sau a produselor cu conținut de clor, deoarece acestea pot zgâria suprafața.
  • Dacă suprafața de inox a fost zgâriată sau marcată de amprente, puteți utiliza o cârpă ușor umezită cu o soluție de curățare pentru inox sau o soluție de curățare pentru ochiuri.
  • Suprafața de inox este rezistentă la apă, dar nu ar trebui lăsată să se ude prea mult timp, deoarece aceasta poate duce la apariția ruginei. Asigurați-vă că uscați bine suprafața după curățare.
  • Evitați contactul direct al suprafeței de inox cu substanțe chimice, cum ar fi acizii sau soluțiile alcaline, deoarece acestea pot afecta aspectul și funcționalitatea mesei frigorifice.

Capacitate: 386 litri

Temperatura de lucru: -2°C / +8°C

Tip de racire: ventilata

Temperatura ambientala: +35°C / 50%HR

Tip de dezghetare: electrica

Agent De Refrigerare: R600a

Evaporarea apei de condens: automata

Controlul temperaturii: electronic

Izolatie (mm): 60

Putere (w): 275

Alimentare: 230V / 50Hz

Structura: otel inoxidabil AISI 201

Usi reversibile: nu

Iluminat interior: nu

Accesorii incluse standard: 7 perechi de sine / usa

Clasa energetica: C

Dimensiuni externe: 2020 x 800 x 1000(h) mm

Dimensiuni interioare: 1052 x 630 x 580(h) mm

Greutate neta: 327 kg

Greutate bruta: 347 kg

Dimensiuni cu ambalaj: 2055 x 830 x 1180(h) mm

Volum ambalaj (m3): 2012

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!