Masina facut gogosi

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Mașina de făcut gogoși este un echipament profesional utilizat pentru obtinerea gogoșilor. Aceste dispozitive pot fi utilizate atât pentru uz casnic cat si in patiserii, food truck-uri etc. Mașinile de făcut gogoși pot varia în dimensiuni și caracteristici, dar în general, includ un vas pentru amestecarea ingredientelor, una sau mai multe forme pentru modelarea gogoșilor și un sistem de încălzire pentru coacerea lor. Unele modele pot include caracteristici suplimentare, cum ar fi temporizatoare și controlul temperaturii.
 

De cate feluri pot fi masinile de facut gogosi?

 

In functie de metoda de preparare si coacere a gogosilor, echipamentele de făcut gogoși pot fi de mai multe tipuri:

 • Masina de făcut gogoși manuala, caz in care aluatul este preparat si modelat manual, ulterior gogoșile fiind coapte in baie de ulei in cuva echipamentului
 • Masina de gogosi automata, caz in care aluatul se toarna in bolul de alimentare al masinii, iar prin forma de gogoasa acesta este impins direct in friteuza. Masinile automate sunt potrivite pentru producție ridicată și utilizare zilnică.
 • Aparat profesional de mini gogosi asemanator aparatului de waffe, aluatul este introdus in formele de copt, de îndată ce aparatul este cald. Placile de coacere sunt realizate din aluminiu, ceea ce asigură o bună conducere a căldurii. Exteriorul este fabricat din oțel inoxidabil, durabil și ușor de curățat.

 

Care sunt beneficiile utilizarii unei masini de facut gogosi?

 

Utilizarea unei mașini de făcut gogoși poate oferi următoarele beneficii:

 • Economisire de timp, gogoșile pot fi obtinute într-un timp mult mai scurt, mai ales in cazul echipamentelor automate.
 • Uniformitatea produsului, se asigura o preparare constantă, fiecare gogoasa fiind de aceeași formă și dimensiune.
 • Igiena, mașina poate fi curățată și dezinfectată în mod regulat pentru a asigura cu usurinta o igienă adecvată.
 • Reducerea costurilor, utilizarea mașinii poate reduce costurile cu angajatii si timpul petrecut pentru prepararea gogoșilor.
 

Cum se curata masina de facut gogosi? 

 

Procedura generală de curatare implica urmatorii pasi:

 • Închideți și deconectați mașina de la sursa de alimentare. Goliți orice resturi de aluat sau grasime din interiorul mașinii.

 • Curățați exteriorul mașinii cu o cârpă ușor umedă sau o cârpă de microfibră și o soluție de curățare delicată.

 • Desfășurați piesele detașabile ale mașinii, cum ar fi tăvițele pentru aluat sau formele pentru gogoși și curățați-le cu o soluție de curățare delicată și apă caldă. Clătiți bine toate piesele cu apă caldă și uscați-le cu o cârpă curată.

 • Asamblați mașina și verificați dacă toate piesele sunt curate și uscate înainte de a o conecta din nou la sursa de alimentare.

Este important de menționat ca acestea sunt doar recomandari generale si ar trebui sa consultati manualul de utilizare pentru a vedea daca exista recomandari specifice pentru modelul dumneavoastra de mașina de facut gogosi.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!