GastroMetal Hota profesionala de perete cu inductie, latime 1300 mm

10.793,30 RON
TVA inclus
Selecteaza dimensiunea de mai jos:
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMHT130_1413 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi și întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog

Hota profesionala de perete cu inductie este o hota de bucatarie care se monteaza pe perete si care utilizeaza tehnologia de inductie pentru a absorbi aburii si fumul din bucatarie. Aceasta poate fi utilizata in bucatariile profesionale sau comerciale, precum si in bucatariile casnice cu nevoi mai mari de ventilatie si extractie a aerului. Aceasta hota are o forma dreptunghiulara si poate fi montata direct pe perete, de obicei deasupra plitei sau a aragazului. Hota de perete cu inductie este echipata cu un sistem puternic de ventilare care utilizeaza un ventilator pentru a trage aerul si fumul din bucatarie, il filtreaza si il evacueaza prin intermediul unui sistem de conducte care se conecteaza la exteriorul cladirii.
 

Extrage fumul si aburul din bucatarie utilziand hota profesionala cu inductie

 
  • Hota de perete cu inductie este foarte eficienta in a extrage fumul si aburul din bucatarie. Aceasta utilizeaza tehnologia de inductie care este foarte puternica si poate elimina rapid si eficient fumul si aburul.
  • Este mai usoara de curatat decat alte tipuri de hote. Aceasta este echipata cu filtre de aer lavabile si detasabile care pot fi curatate cu usurinta.
  • Este foarte silentioasa in timpul functionarii. Aceasta are un sistem de ventilare puternic, dar nu produce zgomot, astfel incat sa poti sa gatesti fara sa fii deranjat de zgomotul hotei.
  • Consuma mai putina energie decat alte tipuri de hote. Aceasta este proiectata pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic si pot ajuta la reducerea costurilor de energie.
  • Imbunatateste calitatea aerului din bucatarie prin eliminarea fumului si a aburului. Aceasta este echipata cu filtre de aer care elimina particulele daunatoare din aer si le evacueaza in exterior.

 


Curatarea si intretinerea hotei profesionale cu inductie

 

Curatarea si intretinerea regulata a hotei profesionale de perete cu inductie este importanta pentru a asigura functionarea optima a acesteia si prevenirea acumularii de grasimi si particule in filtrele de aer.
 

  • Filtrele de aer ale hotei trebuie curatate cel putin o data pe luna. Acestea pot fi indepartate si curatate cu apa si detergent sau in masina de spalat vase. Este important sa se usuce complet inainte de a fi plasate inapoi in hota.
  • Suprafetele din otel inoxidabil, trebuie curatate cu un detergent delicat si un material moale, pentru a preveni zgarierea suprafetei. Este important sa se evite utilizarea unor solutii de curatare abrazive.
  • Este important sa se curete ventilatia hotei pentru a preveni acumularea de praf si particule in tubul de evacuare. Aceasta poate fi curatata cu ajutorul unui aspirator sau a unei perii.
  • Sa verificati functionarea hotei regulat, pentru a preveni orice probleme cu functionarea acesteia. Verificati sistemul de iluminare si ventilare pentru a va asigura ca functioneaza corespunzator.
  • Filtrele de aer ale hotei trebuie inlocuite o data la 6 luni sau conform instructiunilor din manualul de utilizare.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul și echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeței de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie și resturi va permite acționarea agenților corozivi și va reduce protecția care previne coroziunea.
  • Puteți curăța suprafețele de inox cât de frecvent doriți – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacționează chimic în contact cu alimentele și pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacționează cu alimentele și asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafețe pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci și în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafețelor de inox. Utilizați o cârpă moale și apă caldă pentru a curăța inoxul și a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceți o dată peste suprafață cu apă curată și o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenți. Dacă doriți să îndepărați urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafața de inox probabil va trebui să utilizați un solvent. Este important totuși să alegeți un solvent care nu conține clor deci să evitați acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • Soluțiile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafața inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluție pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant ușor (o soluție de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!