Durata de livrare: 2-3 saptamani
Combinație fantastică între o mașină de ambalat în vid cu cameră și un dispozitiv de gătit la temperatură joasă
Mașină de ambalat în vid compactă rapidă pentru porții mici.
- Setați cu ușurință timpii de vid și de etanșare.
- Bară de etanșare ușor demontată.
- Pompa de aspiratie Busch.
- Afișează procentul de vid și timpul rămas
- Salvare ultima setare
- Contor de cicluri și contor de utilizare a pompei
- Ciclul de preîncălzire a pompei și curățare ulei
- Mesaj de schimbare a uleiului
- Aspirație externă temporizată
- Capac manual
- Tavă din oțel inoxidabil Aisi 304.
- Aparat static pentru gătit la temperatură joasă.
- Elemente puternice de încălzire cu contact blindate în partea de jos a rezervorului
- Rezervor din oțel inoxidabil Aisi 304
- Sistem electronic de control al temperaturii cu afișare a temperaturii și timpului de funcționare
- Același sistem de control al Softcooker-ului cu delta T de 0,2° C
- 5 programe care pot fi salvate
- Temperatura poate fi setată în C° și F°
- Capacul rezervorului furnizat ca dotare standard
- Alarma sonora la atingerea temperaturii
- Alarma sonora la sfarsitul timpului de gatire.
Gatirea se face la temperaturi regulate, controlate si precise, in general intre 40°C si 90°C. Temperatura de gatire specifica depinde de tipul de aliment si de gradul de coacere dorit. De exemplu, carnea de vita se gateste in mod obisnuit la 57°C pentru un rezultat medium-rare, in timp ce pestele si legumele se gatesc la temperature mai joase, intre 40°C si 60°C.