GastroMetal Carucior din inox pentru transport 18 tavi GN 2/1

1.683,85 RON
TVA inclus
  • Structura din otel inoxidabil
  • Dimensiuni tavi: 18xGN 2/1
  • Capacitate carucior: 18 tavi
  • Dimensiuni: 590x670x1765h mm
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMCR408 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi È™i întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog
Caruciorul transport tavi din otel inoxidabil AISI 201 este un dispozitiv util pentru a muta si transporta tavi sau alte obiecte asemanatoare intr-un mod eficient si sigur. Otelul inoxidabil AISI 201 este o varianta de otel inoxidabil care ofera o rezistenta buna la coroziune si la rugina, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in medii cu umezeala sau acizi. Caruciorul este alcatuit dintr-un cadru solid si robust, cu un design simplu si ergonomic, care faciliteaza manevrarea si miscarea fara prea mult efort.
Este prevazut cu roti pivotante si frane pentru a permite o deplasare usoara si sigura, chiar si pe suprafete neuniforme sau cu denivelari. Tavile pot fi plasate pe carucior si apoi transportate cu usurinta prin impingerea sau tragerea acestuia. Caruciorul poate fi utilizat in diverse medii, cum ar fi bucatarii, cantine, laboratoare sau alte zone in care este necesara deplasarea si transportul obiectelor grele sau voluminoase.

 

Transporta mai multe tavi odata cu caruciorul din inox
 

  • Caruciorul permite transportul mai multor tavi sau obiecte in acelasi timp, ceea ce poate creste eficienta si productivitatea in mediile de lucru.
  • Este prevazut cu roti pivotante si frane, ceea ce asigura o deplasare sigura si stabila, reducand riscul de accidente sau de deteriorarea tavelor.
  • Materialele din care este fabricat caruciorul (otel inoxidabil AISI 201) sunt usor de curatat si dezinfectat, asigurand un nivel ridicat de igiena in mediile de lucru.
  • Otelul inoxidabil AISI 201 este cunoscut pentru rezistenta sa la coroziune si rugina, ceea ce face caruciorul mai durabil si mai rezistent in timp.
  • Designul simplu si ergonomic al caruciorului faciliteaza manevrarea si miscarea fara prea mult efort, reducand riscul de accidente sau de efort fizic prea mare.


Curatarea si intretinerea caruciorului de transport tavi 

 
  • Daca aveti un carucior cu mai multe rafturi, indepartati-le pe rand pentru a curata fiecare raft in parte.
  • Utilizati o laveta sau o carpa umeda si sapun pentru a curata suprafata caruciorului, incepand de la partea de sus si coborand catre baza acestuia. Asigurati-va ca curatati toate partile caruciorului, inclusiv colturile si marginile.
  • Dupa ce ati terminat de curatat caruciorul cu sapun, clatiti-l cu apa curata pentru a indeparta toate resturile de sapun.
  • Pentru a asigura igiena in timpul utilizarii, dezinfectati caruciorul cu o solutie de dezinfectant sau alcool izopropilic.
  • Dupa ce ati terminat de curatat si dezinfectat caruciorul, lasati-l sa se usuce complet inainte de a-l utiliza din nou.
  • Pentru a prelungi durata de viata a caruciorului, intretineti-l in mod regulat. Verificati daca exista uzura sau deteriorare si reparati orice probleme imediat.
"
Sfaturi
 
  • Când mobilierul È™i echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeÈ›ei de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie È™i resturi va permite acÈ›ionarea agenÈ›ilor corozivi È™i va reduce protecÈ›ia care previne coroziunea.
  • PuteÈ›i curăța suprafeÈ›ele de inox cât de frecvent doriÈ›i – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacÈ›ionează chimic în contact cu alimentele È™i pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacÈ›ionează cu alimentele È™i asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafeÈ›e pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci È™i în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafeÈ›elor de inox. UtilizaÈ›i o cârpă moale È™i apă caldă pentru a curăța inoxul È™i a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceÈ›i o dată peste suprafață cu apă curată È™i o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenÈ›i. Dacă doriÈ›i să îndepăraÈ›i urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafaÈ›a de inox probabil va trebui să utilizaÈ›i un solvent. Este important totuÈ™i să alegeÈ›i un solvent care nu conÈ›ine clor deci să evitaÈ›i acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • SoluÈ›iile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafaÈ›a inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluÈ›ie pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant uÈ™or (o soluÈ›ie de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!