Durata de livrare: 2-3 saptamani
Dulapul frigorific este un echipament de refrigerare profesional utilizat in diverse medii, cum ar fi restaurante, hoteluri sau cantine. Refrigerarea statică inseamnă că dulapul frigorific utilizează un sistem de răcire prin conducte de cupru și evaporatoare amplasate in interiorul dulapului, care se răcesc prin contactul cu aerul rece din incăpere.
Grupul frigorific este incorporat, ceea ce inseamnă că este amplasat in interiorul dulapului și nu necesită o unitate externă de refrigerare. Picioarele reglabile pe inălțime permit utilizatorului să ajusteze inălțimea dulapului pentru a se potrivi nevoilor și condițiilor din incăpere.
Dulapul frigorific din inox pastreaza alimentele la temperaturi scazute si constante, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si a altor microorganisme care pot duce la alterarea alimentelor. Temperatura optima de depozitare depinde de tipul si natura alimentelor pe care doriti sa le depozitati.
Carne si peste proaspete: Aceste alimente trebuie depozitate la o temperatura cuprinsa intre 0°C si 2°C pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si a altor microorganisme care pot duce la alterarea lor. Carnea si pestele proaspete ar trebui sa fie depozitate timp de 2-3 zile, in functie de tipul si starea lor de prospetime.
Produse lactate: Trebui depozitate la o temperatura cuprinsa intre 1°C si 4°C pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a prelungi durata lor de depozitare. Laptele si produsele lactate proaspete, cum ar fi iaurtul, branza si smantana, pot fi depozitate timp de cateva zile pana la o saptamana.
Legume si fructe: Depozitate la o temperatura cuprinsa intre 0°C si 8°C, in functie de tipul si natura lor. Majoritatea legumelor si fructelor pot fi depozitate timp de cateva zile sau pana la o saptamana, in functie de gradul lor de maturitate si de starea de prospetime.
Alimente gatite si preparate alimentare: Pastrate la o temperatura cuprinsa intre 0°C si 4°C pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si a altor microorganisme. Majoritatea preparatelor alimentare gatite pot fi depozitate timp de cateva zile sau pana la o saptamana, in functie de ingredientele lor si de modul in care au fost preparate.
Intreținerea și curățarea regulată a dulapului frigorific este esențială pentru a asigura funcționarea optimă și prevenirea problemelor cu alimentele stocate in interior.
Temperatura ambientala: +32°C / 55%HR
Tip de dezghetare: stop compresor
Agent De Refrigerare: R600a
Evaporarea apei de condens: automata
Controlul temperaturii: termostato
Izolatie (mm): 60
Putere (w): 185
Alimentare: 230V / 50Hz
Structura: painted sheet + ABS
Usi reversibile: da
Iluminat interior: nu
Accesorii incluse standard: 3 grilaje 630 x 480 mm + 1 grilaj 630 x 290 mm
Clasa energetica: C
Dimensiuni externe: 777 x 695 x 1895(h) mm
Dimensiuni interioare: 657 x 580 x 1660(h) mm
Greutate neta: 90 kg
Greutate bruta: 107 kg
Dimensiuni cu ambalaj: 840 x 760 x 2210(h) mm
Volum ambalaj (m3): 1410
Tip de racire: statica cu evaporator
Tip: Universal
Temperatura de lucru: +2°C / +8°C
Capacitate: 570 litri