Aparat manual de taiat hot dog, carnati, cremwurști cu structura solida din otel inoxidabil echipat cu 19 cutite din otel inoxidabil.
Aparatul de taiat un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic.
Caracteristici:
- Cutit din otel inoxidabil
- Maner ergonomic pentru o manevrare usoara
- Curatare usoara
- Prevazut cu picioruse cu ventuze
- Constructie robusta
- Operare sigura si simpla
Aparatul de tăiat hot-dog È™i cârnaÈ›i poate aduce multiple beneficii
- Aparatul poate tăia rapid È™i eficient hotdog-uri È™i cârnaÈ›i în porÈ›ii uniforme, ceea ce poate economisi timp È™i energie în comparaÈ›ie cu tăierea manuală.
- Deoarece aparatul taie hotdog-urile È™i cârnaÈ›ii în porÈ›ii uniforme, poÈ›i fi sigur că fiecare bucată va fi la fel de gustoasă È™i va avea aceeaÈ™i textură.
- Are lame protejate, care pot reduce riscul de accidentare în timp ce tai alimente.
- Este ușor de curățat, deoarece poate fi desmontat și spălat cu ușurință.
- Poate fi utilizat pentru a tăia diferite tipuri de alimente, cum ar fi salam, pâine È™i chiar legume.
IntreÈ›inerea corectă a aparatului de tăiat hot dog È™i cârnaÈ›i
- După fiecare utilizare, asiguraÈ›i-vă că curățaÈ›i bine lamele È™i alte părÈ›i ale aparatului cu o cârpă uÈ™or umedă. EvitaÈ›i folosirea detergenÈ›ilor agresivi sau a materialelor abrazive care ar putea zgâria suprafaÈ›a aparatului.
- Asigurați-vă că lubrifiați frecvent mecanismul de tăiere pentru a evita uzura prematură și pentru a asigura o funcționare fără probleme.
- DepozitaÈ›i aparatul într-un loc uscat È™i curat, ferit de umiditate È™i căldură excesivă.
- VerificaÈ›i periodic cablul electric pentru a vă asigura că nu există nicio deteriorare sau slăbire a acestuia. În caz contrar, înlocuiÈ›i-l imediat pentru a evita pericolele electrice.
- Verificați periodic fixarea lamei pentru a vă asigura că nu există nicio pierdere a acesteia sau alte probleme legate de siguranță.