Maxima Aparat sous vide 28 litri, 230V, 1,8 kW

2.927,40 RON 2.778,65 RON
TVA inclus
  • Structura: otel inoxidabil
  • Alimentare: 230V
  • Putere: 1,8 kW
  • Capacitate: 28 litri
  • Temperatura maxima: 99°C
  • Afișaj si control digital
La comanda

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: MX09500800 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Documente
  • Review-uri (0)
  • Blog
Aparatul sous vide permite prepararea de mese sanatoase si delicioase fara prea mult efort. Avantajele gatitului in vid sunt nenumarate, printre care: gustul si aromele nu se intrepatrund cu apa in care sunt gatite din cauza faptului ca mancarea este introdusa intr-o punga de plastic sigilata, mancarea nu se arde, carnea si legumele raman suculente, iar temperatura de gatire este mult mai scazuta decat in mod traditional. Aparatul masoara temperatura apei exact si permite atingerea valorilor in intervalul 0-99°C. Prin intermediul panoului de comanda digital se poate seta timpul de gatire si temperatura apei. Aparatul sous vide este echipat cu o pompa de recirculare a apei care asigura o distributie uniforma a temperturii in vas, preparatele fiind gatite uniform.  

 

Gatirea alimentelor la temperaturi precise


Aparatul de sous vide este utilizat pentru a găti alimentele la temperaturi precise și în mod controlat, în vid sau într-un mediu ușor închis. Acest lucru permite alimentelor să-și păstreze umiditatea, să-și mențină consistența și să se gătească uniform. De asemenea, poate fi utilizat pentru marinarea alimentelor și pentru a face pregătirile necesare pentru gătitul la grătar sau la cuptor. Scopul final este de a obtine o gatire precisa și de a obține o carne sau legume moi si delicioase.
 

Preparate ce se pot gatii intr-un aparat sous-vide


Aparatul de sous vide poate fi utilizat pentru a găti o varietate de preparate, incluzând:
 

  • Carnea poate fi gătită la temperaturi precise, făcând-o ușor de mestecat și delicioasă. De exemplu, pot fi gătite steaks, pulpe de pui sau chiar orez și carne de vită pentru o supă sau o ciorbă.
  • Aparatul sous vide permite gatirea delicată a peștelui, în special a celor cu carne albă, evitand uscarea acestuia și menținându-i textura și gustul.
  • Legumele pot fi gătite la temperaturi precise, conservându-și nutrienții și aromele. Cartofii, morcovii sau conopida pot fi gătiți la temperaturi scăzute pentru a obține o textură moale și delicioasă.


Acestea sunt doar câteva exemple, dar aparatul sous vide poate fi utilizat pentru a găti o varietate de preparate cu rezultate delicioase.
 

Gatitul devine mai simplu
 

Un aparat profesional sous-vide funcționează prin încălzirea apei la o anumită temperatură și menținerea acesteia constantă prin controlul electronic al temperaturii. Alimentele sunt ambalate în pungi sigilate în vid, apoi plasate în apa încălzită pentru a fi gătite.
Pentru a utiliza un aparat profesional sous-vide, urmați acesti pași:
 

  • Umpleți cu apă aparatul sous-vide
  • Setați temperatura dorită pe aparat și așteptați până când apa atinge această temperatură.
  • În timp ce așteptați ca apa să se încălzească, pregătiți alimentele: taiați-le în porții potrivite, condimentați-le după gust și ambalați-le în pungi sigilate în vid.
  • După ce apa a atins temperatura dorită, plasați pungile cu alimente în apa caldă și setați timer-ul pentru perioada de gătire dorită.
  • După ce a expirat timpul de gătire, scoateți pungile din apa caldă și lăsați-le să se răcească puțin. Deschideți pungile cu grijă, luând măsuri de precauție pentru a evita apariția aburului.
  • Serviți alimentele calde sau le puteți folosi pentru alte preparate.


Este important sa se respecte procedurile de siguranță și să se urmeze instrucțiunile producatorului pentru a evita accidentele sau deteriorarea aparatului.

 

Conectare la apa

Aceasta se poate face prin intermediul unei conducte sau a unui tub care conectează aparatul la o sursă de apă, simplificand procesul de umplere a bazinului.

 

Alimentarea


Cablul de alimentare este detasabil ajutand la depozitare si asigurand o durabilitate mai multa

 

 

Panou de comanda


Panoul de comandă digital al aparatului de sous vide se utilizeaza pentru a seta şi controla temperatura şi timpul de gătire pentru alimentele sous vide.

 

Alimentare: 230V (monofazic)

Capacitate: 28 litri

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!