Maxima Masina de turat aluat de banc Ø 88×380 mm, 230V, 0,75 kW

14.047,95 RON 13.345,97 RON
TVA inclus
  • Structura: otel inoxidabil
  • Alimentare: 230V
  • Putere: 0,75 kW
  • Pliabila
  • 4 picioare
La comanda

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: MX09377000 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Masina de turat aluat de banc, 380 mm

 

Mașina de turat aluat este potrivită pentru uz profesional și asigură intinderea usoasa a aluatului. Cand ai spatiu limitat, acest model de banc este solutia ideala. Pe partea superioară a mașinii de turat aluat se află un recipient pentru făină, care impiedică lipirea aluatului de banda transportoare. Puneți aluatul pe banda transportoare care este special făcută pentru prelucrarea aluatului. Apoi setați grosimea dorita cu parghia de sus. Manerul inferior ruleaza aluatul prin rolă in cealaltă parte, in acest fel, aluatul este intins rapid și uniform pană la grosimea potrivită. Mașina de turat aluat este ușor de utilizat și ușor de curățat.

 

Caracteristici ale mașinii de turat aluat de banc

 

  • Robustă și ușor de operat
  • Bandă transportoare potrivită pentru prelucrarea alimentelor
  • Grosimea aluatului reglabila 0-35 mm
  • Maner pentru mutarea aluatului
  • Recipient pentru aluat
  • Prevazut cu buton de urgenta
  • Prevazut cu grile de siguranta
  • Pliabil
  • Construcție durabilă
  • Design igienic

 

Specificațiile produsului

 

  • Greutate neta: 125 kg
  • Dimensiuni rola: 88 x 380 mm
  • Dimensiuni aparat: 1630 x 730 x H640 mm
  • Putere electrica totala: 0,75 kW
  • Putere: 230V / 50Hz /750 Watt

 

Prelucreaza cantități mari de aluat folosind aparatul de intins aluat

 

  • Mașina de turat aluat poate prelucreaza cantități mari de aluat intr-un timp scurt și cu un efort minim, ceea ce reduce considerabil timpul necesar pentru pregătirea aluatului manual.
  • Asigura o consistență uniformă a aluatului, evitand fluctuațiile de textură și elasticitate care pot apărea in timpul frămantării manuale.
  • Imbunatateste calitatea produselor de patiserie, prin asigurarea unei prelucrări uniforme și a consistenței aluatului.
  • Reduce costurile prin eliminarea nevoii de a angaja oameni pentru a frămanta manual aluatul, economisind astfel timp și bani.
  • Reduce oboseala și stresul muscular asociat cu frămantarea manuală a aluatului.
 

Tipuri de aluat recomandat pentru aparatul de turat aluat

 

Masina de turat foietaj cu banzi este conceputa sa poata intinde o varietate de tipuri de aluat, incluzand:

  • Aluatul pentru pizza care se poate intinde foarte bine, asa ca masina de intins aluat cu banzi poate fi foarte utila pentru a obtine o crusta de pizza uniforma si consistenta.
  • Aluatul pentru tarte este mai subtire decat cel pentru pizza, asa ca necesita o masina de intins aluat cu banzi pentru a fi intins la grosimea dorita.
  • Aluatul fraged este un alt tip de aluat folosit in patiserie pentru a produce produse de patiserie precum placinte sau tartele cu fructe. Acest tip de aluat este foarte delicat și are nevoie de o atenție deosebită in timpul intinderii.
  • Aluatul pentru produsele de patiserie este mai dens si mai greu de intins manual, asa ca masina de intins aluat cu banzi poate fi de mare ajutor pentru produse de patiserie.
  • Aluatul frantuzesc este un tip de aluat este foarte elastic si necesita o intindere repetata pentru a crea straturile de unt si faina necesare pentru a obtine textura frageda si delicata a produselor de patiserie frantuzesti precum croissante, paine, briose, tarte.
  • Aluatul pentru placinte poate fi intins si intors de mai multe ori, pentru a obtine o crusta crocanta si subtire. Masina de intins poate ajuta la intinderea uniforma a aluatului, pentru a obtine o crusta perfecta.

In general, masinile de intins aluat cu banzi sunt concepute pentru a putea intinde o varietate de tipuri de aluat, astfel incat sa poata fi utilizate in diferite aplicatii de patiserie si brutarie.

 

Cum se tureaza aluatul frantuzesc?
 

Masina de foietaje sau de intins aluat poate fi foarte utila pentru a intinde aluatul frantuzesc la grosimea dorita, precum si pentru a crea straturile necesare pentru produsele de patiserie frantuzesti. In general, procesul de intindere a aluatului frantuzesc cu o masina de foietaje implică urmatoarele etape:

  • Presare initiala: Pentru a incepe procesul de intindere, aluatul este plasat intre rolele masinii de foietaje si apasat pentru a fi presat uniform.
  • Intindere initiala: Dupa ce aluatul a fost presat initial, acesta este trecut prin masina de foietaje de mai multe ori, la o grosime progresiv mai mica, pana cand se obtine grosimea dorita.
  • Adaugarea straturilor de unt: Dupa ce aluatul a fost intins la grosimea dorita, se adauga untul pe jumatatea aluatului si apoi acesta este pliat in doua, astfel incat untul sa fie acoperit.
  • Intinderea straturilor: Dupa ce aluatul a fost pliat cu untul in interior, acesta este trecut prin masina de foietaje de mai multe ori, pentru a crea straturile de unt si faina necesare pentru a obtine textura frageda si delicata a produselor de patiserie frantuzesti.

Procesul de intindere a aluatului frantuzesc cu o masina de foietaje poate necesita putina practica si rabdare pentru a fi realizat corect.


 

Tip: De banc

Alimentare: 230V (monofazic)

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!