GastroMetal Spalator tip dulap deschis din inox cu o cuva si picurator pe dreapta

3.165,40 RON
TVA inclus

Selecteaza dimensiunea de mai jos:
Dimensiune spalator:

Dimensiune cuva: 400x400x250h mm


La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMSPS21ND_106542 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi și întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog

Spalator tip dulap deschis din otel inoxidabil este un echipament de bucatarie proiectat pentru a spala vase si ustensile de bucatarie. Este construit sub forma de dulap deschis, ceea ce inseamna ca are partile laterale si spatele deschis. Cuva spalatorului este amplasata in partea centrala si este construita din acelasi material durabil din otel inoxidabil. Aceasta este proiectata sa colecteze apa folosita pentru spalare si poate fi golita cu ajutorul unei supape de evacuare.

 

Impiedica acumularea de murdarie si bacterii folosind splatorul tip dulap deschis

 

Utilizarea unui spalator tip dulap deschis din otel inoxidabil cu o cuva si picurator pe dreapta poate aduce mai multe beneficii, atat intr-un mediu de bucatarie comerciala, cat si intr-un mediu de bucatarie casnica.

 

  • Materialul din care este construit spalatorul - otelul inoxidabil - este cunoscut pentru durabilitatea sa si capacitatea de a rezista la coroziune si la conditii de uzura in timp. Acest lucru inseamna ca spalatorul va dura mult timp si nu va necesita inlocuirea frecventa.
  • Spalatorul din otel inoxidabil este usor de curatat si de intretinut. Suprafata neteda a otelului inoxidabil impiedica acumularea de murdarie si bacterii, ceea ce face mai usoara curatarea si mentinerea igienei in bucatarie.
  • Utilizat intr-o varietate de setari de bucatarie, inclusiv in bucatarii comerciale si casnice. De asemenea, poate fi amplasat in mai multe locatii diferite, inclusiv sub un dulap suspendat sau sub o banca de lucru.
  • Economiseste spatiu in bucatarie. Acesta poate fi amplasat sub o banca de lucru sau sub un dulap suspendat, facandu-l o optiune excelenta pentru spatiile mai mici sau aglomerate.
 

Curatarea si intretinerea otelului inoxidabil

 

Inoxul este un material frecvent utilizat in bucatarii si alte medii comerciale datorita proprietatilor sale durabile, dar si estetice. In timp ce inoxul este durabil si rezistent, este important sa il intretineti corespunzator pentru a preveni coroziunea si alte daune.
 

  • Pentru a mentine aspectul inoxului, curatati-l regulat cu apa calda si sapun sau detergent special pentru inox. In acest fel, veti preveni acumularea de murdarie, uleiuri si alte resturi.
  • Inoxul poate fi zgariat usor, deci evitati sa utilizati perii sau alte instrumente aspre. In loc de acestea, utilizati o carpa moale, bureti sau alte materiale similare.
  • Daca petele sunt lasate sa se usuce, va fi mai dificil sa le indepartati. Prin urmare, curatati-le imediat ce le observati.
  • Pentru curatarea mai intensa sau pete dificile, utilizati o solutie speciala pentru inox. Puteti cumpara astfel de produse in magazine specializate sau online.
  • Dupa curatare, clatiti bine suprafata si uscati-o cu o carpa curata si uscata pentru a evita aparitia petelor de apa sau de murdarie.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul și echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeței de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie și resturi va permite acționarea agenților corozivi și va reduce protecția care previne coroziunea.
  • Puteți curăța suprafețele de inox cât de frecvent doriți – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacționează chimic în contact cu alimentele și pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacționează cu alimentele și asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafețe pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci și în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafețelor de inox. Utilizați o cârpă moale și apă caldă pentru a curăța inoxul și a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceți o dată peste suprafață cu apă curată și o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenți. Dacă doriți să îndepărați urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafața de inox probabil va trebui să utilizați un solvent. Este important totuși să alegeți un solvent care nu conține clor deci să evitați acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • Soluțiile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafața inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluție pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant ușor (o soluție de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!