GastroMetal Masa lucru centrala inox fara polita cu latimea de 600 mm

1.207,85 RON
TVA inclus
  • Blat de lucru ranforsat cu PAL
  • 4 picioare rectangulare
  • Intarituri intre picioare pe 3 laturi, tip H
  • Vezi sectiunea cu accesorii de mai jos!

Selecteaza dimensiunea de mai jos:
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMMLS20_066 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi È™i întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog

Masa de lucru centrala inox fara polita este o masa de lucru conceputa pentru a fi folosita in diverse medii profesionale, bucatarii, laboratoare sau ateliere. Aceasta este fabricata din otel inoxidabil, care este un material durabil si rezistent la coroziune. Masa de lucru centrala este prevazuta cu picioare reglabile pentru a permite ajustarea inaltimii, astfel incat utilizatorii sa poata lucra la nivelul dorit. Fiind fara polita, aceasta masa de lucru centrala ofera un spatiu generos pentru a lucra si securitatea necesara pentru a preveni caderea obiectelor prin golurile dintre polita. De asemenea, acest design simplu face curatarea si intretinerea mesei mai usoara si mai eficienta.
 

Spatiu generos pentru a lucra folosjnd masa centrala din inox

 
  • Masa de lucru este fabricata din otel inoxidabil, un material durabil si rezistent la coroziune, ceea ce inseamna ca va rezista la uzura si va dura mult timp.
  • Ofera un spatiu generos pentru a lucra, astfel incat utilizatorii sa poata organiza si lucra cu mai multe instrumente si echipamente.
  • Designul simplu si faptul ca nu are polita fac ca curatarea si intretinerea acesteia sa fie mai usoara si mai eficienta.
  • Datorita caracteristicilor sale, masa de lucru centrala inox fara polita poate fi utilizata in diverse medii profesionale, cum ar fi bucatarii, laboratoare sau ateliere.


Curatarea si intretinerea suprafetelor din otel inoxidabil
 

  • Folositi o laveta moale si o solutie de curatare pentru a sterge suprafata de otel inoxidabil. Evitati sa utilizati perii abrazive sau sarma, deoarece acestea pot zgaria suprafata.
  • Evitati sa folositi produse chimice dure sau abrazive pentru a curata otelul inoxidabil, cum ar fi clorul sau solutiile de curatare care contin acid clorhidric sau acizi sulfurici.
  • Daca suprafata de otel inoxidabil are pete sau depuneri, puteti folosi o solutie de curatare speciala pentru otel inoxidabil sau o pasta de curatare.
  • Dupa curatare, clatiti bine suprafata cu apa calda si stergeti cu o laveta curata pentru a elimina orice urma de solutie de curatare.
  • Pentru a mentine aspectul si stralucirea otelului inoxidabil, puteti aplica o solutie speciala de polizare, care va ajuta la eliminarea oricarei pete sau depuneri si va proteja suprafata de zgarieturi si coroziune.
  • Este important sa evitati sa lasati apa sau alte lichide stagnante pe suprafata de otel inoxidabil, deoarece acestea pot cauza pete sau coroziune.
  • Daca suprafata de otel inoxidabil este expusa la medii agresive, cum ar fi medii cu apa sarata sau substante chimice puternice, ar trebui sa fie curatata si intretinuta mai frecvent.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul È™i echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeÈ›ei de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie È™i resturi va permite acÈ›ionarea agenÈ›ilor corozivi È™i va reduce protecÈ›ia care previne coroziunea.
  • PuteÈ›i curăța suprafeÈ›ele de inox cât de frecvent doriÈ›i – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacÈ›ionează chimic în contact cu alimentele È™i pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacÈ›ionează cu alimentele È™i asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafeÈ›e pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci È™i în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafeÈ›elor de inox. UtilizaÈ›i o cârpă moale È™i apă caldă pentru a curăța inoxul È™i a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceÈ›i o dată peste suprafață cu apă curată È™i o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenÈ›i. Dacă doriÈ›i să îndepăraÈ›i urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafaÈ›a de inox probabil va trebui să utilizaÈ›i un solvent. Este important totuÈ™i să alegeÈ›i un solvent care nu conÈ›ine clor deci să evitaÈ›i acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • SoluÈ›iile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafaÈ›a inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluÈ›ie pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant uÈ™or (o soluÈ›ie de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!