GastroMetal Modul pentru distribuitor de tavi, paine, tacamuri

7.497,00 RON
TVA inclus
  • Structura: otel inoxidabil
  • Compartimente pentru paine, tavi si tacamuri
  • Dimensiuni: 800x700x1500h mm
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMSS8411000 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi și întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog

Caruciorul de servire din otel inoxidabil este un echipament de mobilier conceput pentru a transporta si servi alimente, bauturi sau alte obiecte intr-un mod igienic si practic. Este construit din otel inoxidabil, ceea ce il face foarte rezistent la coroziune si usor de curatat. Cupola plexiglas este o parte a caruciorului care acopera suprafata de servire pentru a proteja alimentele si bauturile impotriva prafului, insectelor sau altor particule din aer, ofera o vedere clara asupra continutului pentru clienti sau pentru personalul de servire.

Rotile multidirectionale permit caruciorului sa fie usor manevrat in orice directie, fara a fi necesar sa il ridicam si sa il mutam. Acest lucru face caruciorul de servire din otel inoxidabil foarte util pentru evenimente, restaurante sau hoteluri, unde este necesar sa se serveasca clientii intr-un mod eficient si rapid.
 

Materiale durabile si rezistente la coroziune la caruciorul de servire

 

  • Inox-ul este un material durabil si rezistent la coroziune, astfel incat carucioarele de servire din acest material pot rezista mult timp in timpul utilizarii zilnice si in conditii de utilizare riguroase.
  • Este usor de curatat si igienic, ceea ce face ca curatarea carucioarelor de servire sa fie o sarcina simpla si rapida.
  • Carucioarele de servire din inox au un aspect elegant si modern, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in locatii elegante, cum ar fi restaurante si hoteluri.
  • Inox-ul este un material higienic, ceea ce face ca carucioarele de servire din acest material sa fie ideale pentru utilizarea in industria alimentara si a ospitalitatii.

 

Curatarea si intretinerea caruciorului de servire

 

  • indepartati toate resturile alimentare sau bauturi ramase pe suprafata caruciorului de servire cu o carpa umeda.
  • Amestecati o solutie de curatare cu apa si detergent neutru.
  • Folositi o carpa moale sau un burete pentru a curata caruciorul de servire din inox. Nu folositi bureti abrazivi sau alte instrumente care pot zgaria suprafata de inox sau plexiglas.
  • Clatiti bine suprafata cu apa curata si stergeti-o cu o carpa uscata.
  • Pentru a indeparta urmele de degete si alte pete inestetice de pe plexiglas, utilizati o solutie de curatare speciala pentru plexiglas. Nu folositi alcool sau alte solutii care pot zgaria sau deteriora plexiglasul.
  • Dupa curatare, puteti aplica un spray de protectie pentru inox, care va ajuta la prevenirea coroziunii si la mentinerea stralucirii suprafetei.


In plus, este important sa evitati sa puneti obiecte grele sau sa aplicati presiune asupra cupolei plexiglas, deoarece aceasta poate provoca zgarieturi sau crapaturi. 

Sfaturi
 
  • Când mobilierul și echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeței de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie și resturi va permite acționarea agenților corozivi și va reduce protecția care previne coroziunea.
  • Puteți curăța suprafețele de inox cât de frecvent doriți – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacționează chimic în contact cu alimentele și pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacționează cu alimentele și asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafețe pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci și în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafețelor de inox. Utilizați o cârpă moale și apă caldă pentru a curăța inoxul și a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceți o dată peste suprafață cu apă curată și o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenți. Dacă doriți să îndepărați urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafața de inox probabil va trebui să utilizați un solvent. Este important totuși să alegeți un solvent care nu conține clor deci să evitați acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • Soluțiile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafața inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluție pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant ușor (o soluție de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!