GastroMetal Masa pasanta tip dulap cu usi glisante din inox, latimea 600 mm

3.516,45 RON
TVA inclus
  • Blat de lucru ranforsat cu PAL
  • Masa pasanta cu usi glisante
  • Polita intermediara 
  • Vezi sectiunea cu accesorii de mai jos!

Selecteaza dimensiunea de mai jos:
Dimensiune:
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMMD23_106 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi și întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog

Masa pasanta tip dulap cu usi glisante din inox este o masa multifunctionala, conceputa pentru a fi utilizata in mediul culinar, precum restaurante, bistro-uri, cantine, dar si in industria alimentara, in bucatarii comerciale sau in unitati de catering. Aceasta masa este prevazuta cu usi glisante care se deschida in ambele sensuri si permit o deservire usoara in timpul procesului de gatire sau de servire. In plus, masa este confectionata din inox, un material durabil, rezistent la coroziune si usor de curatat, ceea ce o face o alegere excelenta pentru mediile comerciale.

Este prevazuta cu o suprafata de lucru spatioasa, care poate fi utilizata pentru pregatirea alimentelor si poate fi echipata cu accesorii precum rafturi pentru stocarea ustensilelor sau cuptoare incorporate pentru a gati si a pastra calde preparatele. Masa poate fi folosita si ca unitate de stocare, avand un dulap integrat cu usi glisante pentru a stoca produsele si echipamentele necesare in bucatarie. Usile glisante ale dulapului sunt usor de manevrat si ofera acces rapid si usor la continutul dulapului, ceea ce face ca aceasta masa sa fie o alegere excelenta pentru utilizarea in medii aglomerate.
 

Depozitarea ustensilelor, instrumentelor sau altor echipamente folosind masa tip dulap din inox

 
  • Suprafata din inox a mesei este rezistenta la coroziune si la produse chimice agresive, ceea ce o face o alegere excelenta pentru utilizarea in medii unde se manipuleaza substante chimice sau alimente.
  • Inoxul este un material usor de curatat si dezinfectat, ceea ce face ca masa sa fie igienica si usor de intretinut.
  • Usile glisante ale mesei ofera un spatiu de depozitare suplimentar, care poate fi utilizat pentru a stoca ustensile, instrumente sau alte echipamente.
  • Are un aspect modern si elegant, care poate imbunatati aspectul general al incaperii in care este utilizata.

 

Curatarea si intretinerea mesei tip dulap profesionala
 

  • Indepartati orice resturi alimentare, pete sau alte murdarii de pe suprafata mesei cu ajutorul unei lavete umede. Asigurati-va ca nu lasati murdaria sa se usuce pe suprafata mesei.
  • Utilizati solutii de curatare adecvate pentru a curata masa. Nu utilizati solutii care contin clor, acid sau alte substante chimice agresive, deoarece acestea pot deteriora suprafata mesei.
  • Folositi un burete sau o laveta moale pentru a curata masa si evitati sa utilizati perii sau alte instrumente care pot zgaria suprafata din inox.
  • Dupa ce ati curatat masa, clatiti-o bine cu apa si uscati-o cu o laveta curata sau cu un stergator de bucatarie.
  • Utilizati produse de intretinere adecvate, cum ar fi lubrifianti pentru rolele usilor glisante sau solutii de curatare speciale pentru a pastra masa in stare buna.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul și echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeței de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie și resturi va permite acționarea agenților corozivi și va reduce protecția care previne coroziunea.
  • Puteți curăța suprafețele de inox cât de frecvent doriți – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacționează chimic în contact cu alimentele și pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacționează cu alimentele și asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafețe pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci și în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafețelor de inox. Utilizați o cârpă moale și apă caldă pentru a curăța inoxul și a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceți o dată peste suprafață cu apă curată și o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenți. Dacă doriți să îndepărați urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafața de inox probabil va trebui să utilizați un solvent. Este important totuși să alegeți un solvent care nu conține clor deci să evitați acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • Soluțiile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafața inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluție pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant ușor (o soluție de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!