Lavezzini Masina de ambalat in vid cu camera 500 mm, CVE500SUPER

Lavezzini
14.477,89 RON
TVA inclus
  • Latime sigilare: 500 mm
  • Putere: 1 kW
  • Alimentare: 230V
  • Capacitate pompa vid: 20 mc/h
  • Greutate: 80 kg
La comanda

Durata de livrare: 2 săptămâni

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: LVCVE500SUPER Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Masina de ambalat in vid cu camera de 500 mm este solutia ideala pentru ambalarea profesionala a unei game variate de produse alimentare, precum carne, legume, produse de patiserie si multe altele. Cu ajutorul acestei masini de ambalat in vid, obtineti ambalaje compacte, perfect sigilate, ce contribuie la prelungirea termenului de valabilitate al alimentelor prin limitarea expunerii acestora la aer, umiditate si bacterii. Acest echipament este esential pentru orice unitate HoReCa, fiind folosit in restaurante, baruri, fast-food-uri, pizzerii si chiar unitati de catering.


Beneficiile ambalarii in vid includ prevenirea oxidarii, mentinerea prospetimii produselor si impiedicarea dezvoltarii bacteriilor. In plus, ambalarea in vid pastreaza proprietatile organoleptice ale alimentelor, prevenind transferul de arome si gusturi intre produse. Astfel, carnea, fructele, legumele sau produsele de panificatie isi mentin textura si aroma originala pentru o perioada mai lunga de timp.


Cu o latime de sigilare de 500 mm, aceasta masina de ambalat profesionala permite ambalarea in vid a unor volume mari de produse, eficientizand procesele de productie si depozitare. Folosirea unui aparat de vidat profesional reduce semnificativ risipa alimentara si costurile de operare, oferind pachete compacte si ordonate, gata pentru depozitare in congelator sau frigider. Pungile transparente permit identificarea rapida a continutului, facilitand organizarea.


Utilizari recomandate:

  • Ambalarea carnii proaspete sau congelate (pui, porc, vita)
  • Sigilarea legumelor proaspete (rosii, morcovi, castraveti)
  • Pastrarea produselor de patiserie si cofetarie (prajituri, fursecuri)
  • Ambalarea produselor afumate (peste, carne)
  • Sigilarea alimentelor uscate sau semi-uscate (nuci, fructe uscate)


Intretinerea masinii de ambalat in vid:

Pentru a prelungi durata de viata a echipamentului, este recomandata intretinerea regulata. Curatarea frecventa a camerei de vid si a suprafetelor de sigilare este esentiala, in timp ce componentele mobile trebuie lubrifiate corespunzator pentru a preveni uzura. De asemenea, schimbarea benzii de teflon si a uleiului la intervale regulate asigura functionarea eficienta si prelungeste durata de utilizare a echipamentului. Astfel, masina de vidat profesionala va functiona optim in conditii de utilizare intensa.


Frecventa cu care trebuie schimbat uleiul si banda de teflon depinde de intensitatea utilizarii. Se recomanda verificarea regulata a acestor componente si inlocuirea lor la aparitia semnelor de uzura pentru a preveni defectiunile.


Aceasta masina de ambalat in vid este un echipament esential pentru orice bucatarie profesionala, reducand semnificativ costurile operationale prin cresterea duratei de valabilitate a produselor si optimizand spatiul de depozitare. Indiferent daca aveti un restaurant, o pizzerie sau o unitate de procesare a carnii, acest echipament va imbunatati eficienta si productivitatea.

Informatii conformitate produs

Tip: Cu camera

Lungime bara: 500 mm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!