Durata de livrare: 2 săptămâni
Cuptorul electric de pizza Prismafood este un echipament solid, usor de utilizat si incredibil de functional. Conceput special pentru a asigura o gatire excelenta, acest cuptor electric permite setarea separata a doua temperaturi de functionare, atat pentru partile superioare, cat si pentru cele inferioare, atingand temperaturi de pana la 455 °C. Designul robust si panoul de control intuitiv faciliteaza operarea, oferind un echipament durabil si fiabil, perfect pentru bucatarii profesionale.
Cuptorul electric este fabricat din otel inoxidabil si otel vopsit, fiind echipat cu o suprafata de gatit din piatra refractara, elemente de incalzire invelite si iluminat interior. Acest cuptor pizza electric este ideal pentru unitatile care necesita coacerea rapida a mai multor pizze, fiind perfect adaptat pentru restaurante si unitati HoReCa cu un volum mare de comenzi.
Temperatura optima pentru coacerea pizzei variaza in functie de reteta, dar, in general, pizzele se coc la o temperatura de aproximativ 220-230 °C. Timpul de coacere poate fi ajustat intre 6-12 minute, in functie de grosimea aluatului si de toppingurile utilizate. Este esential sa monitorizati procesul de coacere pentru a obtine rezultatul dorit.
Cuptorul de pizza electric ofera o serie de avantaje esentiale pentru bucatariile profesionale:
Avantajele coacerii pe vatra din caramidă refractară:
Dezavantajele coacerii pe vatra din caramidă refractară:
Avantajele coacerii pizzei in tava:
Dezavantajele coacerii pizzei in tava:
Întreținerea și curățarea cuptorului de pizza cu vatră electrică sunt esențiale pentru a-l menține în stare optimă de funcționare:
Capacitate: 6+6 pizze Ø 32 cm
Camera de coacere: 2
Putere: 14,4 kW
Putere rezistenta sus: 1200x6 W
Putere rezistenta jos: 1200x6 W
Dimensiuni echipament: 98 x 122 x 75(H) cm
Dimensiuni cu ambalaj: 102 x 127 x 90(H) cm
Greutate neta: 181 kg
Greutate bruta: 197 kg
Capacitate pizza: 6+6
Grup de lucru: Ø 32 cm
Model: 2 camere
Temperatura de lucru: 45 - 455°C
Alimentare: 400V (trifazic)