Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Bain Marie cu boiler, spațiu de depozitare și capac este un echipament de bucătărie folosit pentru a menține mâncarea caldă și proaspătă pentru o perioadă mai lungă de timp. Acesta este proiectat pentru a fi folosit în restaurante, hoteluri, catering, cantine sau alte locații similare unde se servește mâncare. Acest echipament este compus dintr-o cutie izolată termic, confecționată din oțel inoxidabil, cu pereți dubli, în interiorul căreia se află un recipient cu apă. În recipientul cu apă este instalat un boiler, care încălzește apa și, prin intermediul acesteia, menține mâncarea caldă. Deasupra cutiei izolate se află un capac, care previne pierderea căldurii și protejează mâncarea de contaminarea cu bacterii sau praf.
Bain Marie-ul cu boiler este echipat și cu o unitate de control al temperaturii, care permite ajustarea temperaturii apei și a mâncării, în funcție de preferințele culinare și necesitățile specifice. În concluzie, Bain Marieul cu boiler, spațiu de depozitare și capac este un echipament de bucătărie util și practic, care ajută la menținerea mâncării calde și proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Ideal pentru utilizarea în restaurante, hoteluri, catering, cantine sau alte locații similare unde se servește mâncare.
Putere: 2000
Dimensiuni externe: 117 x 65 x 85(h) cm
Dimensiuni cu ambalaj: 43x130x50 cm
Volum ambalaj (m3): 0,455
Greutate neta: 43 kg
Greutate bruta: 46 kg
Temperatura de lucru: +30°C +90°C
Alimentare: 230V (monofazic)