Bain Marie 6 GN1/6 cu robinet, de banc, 230V, 1,2kW, BBM-6

BK
892,50 RON
TVA inclus
  • Structura: otel inoxidabil
  • Putere: 1200 W
  • Alimentare: 230V
  • Capacitate: 6 GN 1/6
  • Termostat: +30…+65°C
  • Greutate: 10 kg
  • Dimensiuni: 595x350x260 mm
La comanda

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: BKBBM-6 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Bain Marie este ideal pentru păstrarea mancărurilor calde și incălzire. Umpleți bazinul Bain Marieului cu apă și setați temperatura dorita, apa se va incalzi iar apoi puteti pune alimentele. Bain Marie-ul are un design in intregime din oțel inoxidabil, acest lucru face curățarea lui să fie foarte ușoară. Este echipat cu un robinet pentru scurgere, astfel incat apa din bazin sa poate fi eliminata rapid.
 

Gatirea alimentelor prin intermediul căldurii indirecte

 

Un aparat bain-marie este un sistem de gătire care constă dintr-un vas mai mare care conține apă caldă. Aparatul poate fi utilizat pentru a găti alimente prin intermediul căldurii indirecte, prin încălzirea apei din vasul mai mare. Modul de utilizare a unui bain-marie este relativ simplu: Umpleți vasul mai mare cu apă caldă și aduceți-l la temperatura dorită, adăugați alimentele de gătit. Acoperiți vasul cu un capac pentru a menține căldura și umiditatea în interiorul vasului. Lăsați alimentele să se gătească la temperatura și timpul dorit. Bain-marie poate fi utilizat pentru a incalzi si pastra o varietate de alimente, inclusiv sosuri, supa, ciocolata, etc.

Este important sa evitati sa va atingeti vasul de gatit cat inca e cald pentru a evita arsurile. Este recomandat sa utilizati manusi sau prosoape pentru a va proteja mainile in timp ce manevrati aparatul.
 

Mentine textura si gustul alimentelor folosind sistemul de gatit bain marie

 

Bain-marie-ul permite gătirea alimentelor la temperaturi mai reduse decât gătirea directă, ceea ce face ca alimentele să fie mai delicate și mai ușor de digerat. Gătirea la temperaturi mai scăzute ajuta la păstrarea nutrienților în alimente, evitarea arderii alimentelor, deoarece căldura se răspândește în mod egal. Bain-marie-ul poate fi utilizat pentru a găti alimente în etape diferite, cum ar fi prăjirea sau frăgezirea, fără a fi nevoie să se schimbe vasele de gătit. Poate fi utilizat pentru a preîncălzi vasele sau oalele, astfel încât să se evite riscul de dezintegrare a acestora în timpul gătirii. Bain-marie ajuta la pastrarea umiditatii alimentelor, prevenind uscarea acestora, mentine textura si gustul alimentelor, in special a celor cu o structura delicata. Ajuta la siguranta alimentara prin prevenirea contaminarii alimentelor utilizand un sistem inchis si prin mentinerea unei temperaturi adecvate pentru a ucide bacteriile si a preveni proliferarea acestora.
 

Curatarea si pastrarea aparatului bain-marie este simpla


Intretinerea, curatarea si pastrarea bain-mariei poate fi simpla, dar este important sa se urmeze cateva sfaturi pentru a asigura o utilizare in siguranta si eficienta a acestui echipament:
 

  • Curatarea dupa fiecare utilizare cu apa si detergent pentru a preveni acumularea de reziduuri alimentare sau de grasime.
  • Stergerea recipientului si asigurarea ca acesta este complet uscat inainte de a fi utilizat din nou.
  • Este important sa se verifice nivelul apei in recipientul bain-mariei inainte de utilizare si sa se adauge apa daca este necesar. Nu trebuie sa permiteti ca nivelul apei sa devina prea scazut, deoarece acest lucru poate cauza arsuri sau deteriorarea echipamentului.
  • Curatarea periodica a bain-marie-ului si recipientul cu o solutie speciala pentru curatarea echipamentelor de gatit.
  • Este important sa se depoziteze bain-marie intr-un loc uscat si curat pentru a preveni uzura si deteriorarea echipamentului.
  • Verificarea echipamentului periodic pentru a se asigura ca acesta functioneaza in siguranta si corespunzator.
 

Robinet de scurgere

 

Astfel incat apa din bazin sa poate fi eliminata rapid.

Panou de control


Panoul de comandă digital al aparatului bain marie se utilizeaza pentru a seta şi controla temperatura şi timpul de gătire pentru alimente.

 

 

Tip: De banc

Alimentare: 230V (monofazic)

Capacitate: 6 GN 1/6

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!