GastroMetal Modul rece cu vitrina autoservire, 4 GN1/1

33.712,70 RON
TVA inclus
  • Alimentare: 230V
  • Putere: 0,5 kW
  • Capacitate: 4 GN1/1
  • Temperatura cuvei: +2 ⁰/+8 ⁰ C
  • Dimensiuni bazin: 1200x510x210h mm
  • Dimensiuni exterioare: 1500x800x900h mm
La comanda

Durata de livrare: 2 săptămâni

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMSS8240115 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi și întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
Ootel inoxidabil AISI304, finisaj Scotch Brite
Bazin sudat, presat-colturi rotunjite. Bazin cu capacitate cuve GN max de 200h mm
Alimentare apa prin robinet manual umplere
Temperatura maxima de functionare: 90 ⁰ C
Picioare din otel inoxidabil reglabile pe inaltime

 

Modulul rece cu vitrină pentru servire asistată este un echipament de refrigerare conceput pentru a stoca și afișa alimente și băuturi reci într-un mod atractiv și accesibil pentru clienți. Acest tip de modul este de obicei folosit în restaurante, cafenele, bistro-uri și alte afaceri de alimentație publică. Modulul rece este împărțit în două zone principale: zona de stocare și zona de afișare. Zona de stocare este încorporată în partea inferioară a modulului și este destinată depozitării alimentelor și băuturilor reci. Zona de afișare este situată în partea superioară a modulului și este concepută pentru a expune produsele reci într-un mod atractiv și ușor accesibil pentru clienți. Prevăzută cu o vitrină de sticlă care protejează alimentele și băuturile reci de contaminare și le menține la o temperatură constantă.

 

Expune alimentele intr-un mod atractiv si accesibil utilizand modulul rece cu vitrina
 

  • Modulul rece cu vitrină pentru servire asistată este conceput pentru a expune produsele reci într-un mod atractiv și ușor accesibil pentru clienți. Acest lucru poate ajuta la atragerea clienților și la creșterea vânzărilor de produse reci.
  • Dotat cu un sistem de refrigerare care menține produsele reci la o temperatură constantă, ajută la prevenirea creșterii bacteriilor și la menținerea calității alimentelor și băuturilor reci.
  • Este prevăzut cu o vitrină de sticlă care protejează alimentele și băuturile reci de contaminare, ajută la reducerea riscului de contaminare și la menținerea igienei alimentelor și băuturilor.
  • Poate fi amplasat într-un loc strategic pentru a maximiza spațiul disponibil și a crește eficiența afacerii de alimentație publică.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul și echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeței de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie și resturi va permite acționarea agenților corozivi și va reduce protecția care previne coroziunea.
  • Puteți curăța suprafețele de inox cât de frecvent doriți – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacționează chimic în contact cu alimentele și pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacționează cu alimentele și asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafețe pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci și în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafețelor de inox. Utilizați o cârpă moale și apă caldă pentru a curăța inoxul și a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceți o dată peste suprafață cu apă curată și o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenți. Dacă doriți să îndepărați urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafața de inox probabil va trebui să utilizați un solvent. Este important totuși să alegeți un solvent care nu conține clor deci să evitați acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • Soluțiile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafața inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluție pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant ușor (o soluție de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!