GastroMetal Spalator tip dulap cu usi glisante si picurator pe partea dreapta din inox cu o cuva

3.605,70 RON
TVA inclus

Selecteaza dimensiunea de mai jos:
Dimensiune spalator:

Dimensiune cuva: 500x400x250h mm


La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMSPS21UD_106542 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi È™i întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog

Spalatorul tip dulap cu usi glisante si picurator din otel inoxidabil cu o cuva este un echipament de bucatarie conceput pentru spalarea vaselor si a ustensilelor de bucatarie. Este construit sub forma de dulap, ceea ce inseamna ca are partile laterale si spatele inchise si o parte frontala care este dotata cu usi glisante. Cuva spalatorului este amplasata in partea centrala si este construita din acelasi material durabil din otel inoxidabil. Usile glisante de pe partea frontala a dulapului sunt proiectate pentru a face accesul la cuva si la spatiul de spalare mai usor si mai comod.

 

Economiseste spatiu in bucatarie folosind spalatorul tip dulap inchis
 

  • Spalator este proiectat pentru a economisi spatiu in bucatarie, datorita usilor glisante care permit accesul la cuva fara a fi necesar sa deschideti usile traditionale.
  • Materialele din care este construit acest tip de spalator, cum ar fi otelul inoxidabil, sunt durabile si rezistente la coroziune, ceea ce face ca echipamentul sa fie durabil si sa reziste la utilizarea pe termen lung.
  • Conceput pentru a face spalarea vaselor si a ustensilelor de bucatarie mai eficienta. Picuratorul impiedica stropirea apei pe podea si imbunatateste curatarea vaselor.
  • Otelul inoxidabil, este usor de curatat si dezinfectat, ceea ce face ca acest echipament sa fie igienic si usor de intretinut.
  • Utilizat intr-o varietate de medii de lucru, de la bucatarii comerciale la cele casnice, datorita dimensiunilor sale compacte si a capacitatii sale de a gestiona un numar mare de vase si ustensile de bucatarie intr-un timp scurt.


Curatarea si intretinerea otelului inoxidabil

 

Inoxul este un material frecvent utilizat in bucatarii si alte medii comerciale datorita proprietatilor sale durabile, dar si estetice. In timp ce inoxul este durabil si rezistent, este important sa il intretineti corespunzator pentru a preveni coroziunea si alte daune.
 

  • Pentru a mentine aspectul inoxului, curatati-l regulat cu apa calda si sapun sau detergent special pentru inox. In acest fel, veti preveni acumularea de murdarie, uleiuri si alte resturi.
  • Inoxul poate fi zgariat usor, deci evitati sa utilizati perii sau alte instrumente aspre. In loc de acestea, utilizati o carpa moale, bureti sau alte materiale similare.
  • Daca petele sunt lasate sa se usuce, va fi mai dificil sa le indepartati. Prin urmare, curatati-le imediat ce le observati.
  • Pentru curatarea mai intensa sau pete dificile, utilizati o solutie speciala pentru inox. Puteti cumpara astfel de produse in magazine specializate sau online.
  • Dupa curatare, clatiti bine suprafata si uscati-o cu o carpa curata si uscata pentru a evita aparitia petelor de apa sau de murdarie.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul È™i echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeÈ›ei de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie È™i resturi va permite acÈ›ionarea agenÈ›ilor corozivi È™i va reduce protecÈ›ia care previne coroziunea.
  • PuteÈ›i curăța suprafeÈ›ele de inox cât de frecvent doriÈ›i – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacÈ›ionează chimic în contact cu alimentele È™i pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacÈ›ionează cu alimentele È™i asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafeÈ›e pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci È™i în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafeÈ›elor de inox. UtilizaÈ›i o cârpă moale È™i apă caldă pentru a curăța inoxul È™i a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceÈ›i o dată peste suprafață cu apă curată È™i o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenÈ›i. Dacă doriÈ›i să îndepăraÈ›i urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafaÈ›a de inox probabil va trebui să utilizaÈ›i un solvent. Este important totuÈ™i să alegeÈ›i un solvent care nu conÈ›ine clor deci să evitaÈ›i acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • SoluÈ›iile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafaÈ›a inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluÈ›ie pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant uÈ™or (o soluÈ›ie de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!