GastroMetal Spalator tip dulap deschis din inox cu 2 cuve

3.962,70 RON
TVA inclus

Selecteaza dimensiunea de mai jos:
Dimensiune spalator:
Dimensiune cuva:
La comanda

Durata de livrare: 2 săptămâni

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMSPS12N0_106442 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi È™i întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog

Spalatorul tip dulap deschis este un echipament de curatare special conceput pentru a fi utilizat in bucatarii comerciale, restaurante, cafenele si alte spatii de preparare a alimentelor. Are doua cuve, care permit spalarea si clatirea fara a fi nevoie sa mutati vasele dintr-o cuva in alta. Fiecare cuva are propriul sau robinet, ceea ce face ca spalarea sa fie mult mai eficienta. Este construit din inox, un material durabil si rezistent la coroziune, care poate fi curatat usor si este igienic. Spalatorul are un dulap deschis cu rafturi, care poate fi folosit pentru depozitarea si organizarea ustensilelor de bucatarie sau a altor echipamente necesare in bucatarie.

 

Eficienta procesului si reducerea timpul necesar folosind spalatorul tip dulap deschis
 

  • Spalatorul permite spalarea si clatirea mai multor vase simultan, crescand astfel eficienta procesului si reducand timpul necesar pentru spalarea vaselor.
  • Inoxul este un material igienic, usor de curatat si dezinfectat, ceea ce face ca spalatorul sa fie o alegere excelenta pentru spalarea vaselor si a tacamurilor intr-un mediu comercial.
  • Spalatorul tip dulap deschis are un design compact si include un dulap deschis cu rafturi pentru depozitarea si organizarea ustensilelor de bucatarie, economisind astfel spatiu si facand ca bucataria sa fie mai ordonata.
  • Deoarece inoxul este un material rezistent si usor de curatat, costurile de intretinere pentru spalatorul tip dulap deschis sunt reduse, ceea ce face ca acesta sa fie o alegere rentabila pentru afacerea dumneavoastra.


Curatarea si intretinerea otelului inoxidabil

 

Inoxul este un material frecvent utilizat in bucatarii si alte medii comerciale datorita proprietatilor sale durabile, dar si estetice. In timp ce inoxul este durabil si rezistent, este important sa il intretineti corespunzator pentru a preveni coroziunea si alte daune.
 

  • Pentru a mentine aspectul inoxului, curatati-l regulat cu apa calda si sapun sau detergent special pentru inox. In acest fel, veti preveni acumularea de murdarie, uleiuri si alte resturi.
  • Inoxul poate fi zgariat usor, deci evitati sa utilizati perii sau alte instrumente aspre. In loc de acestea, utilizati o carpa moale, bureti sau alte materiale similare.
  • Daca petele sunt lasate sa se usuce, va fi mai dificil sa le indepartati. Prin urmare, curatati-le imediat ce le observati.
  • Pentru curatarea mai intensa sau pete dificile, utilizati o solutie speciala pentru inox. Puteti cumpara astfel de produse in magazine specializate sau online.
  • Dupa curatare, clatiti bine suprafata si uscati-o cu o carpa curata si uscata pentru a evita aparitia petelor de apa sau de murdarie.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul È™i echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeÈ›ei de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie È™i resturi va permite acÈ›ionarea agenÈ›ilor corozivi È™i va reduce protecÈ›ia care previne coroziunea.
  • PuteÈ›i curăța suprafeÈ›ele de inox cât de frecvent doriÈ›i – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacÈ›ionează chimic în contact cu alimentele È™i pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacÈ›ionează cu alimentele È™i asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafeÈ›e pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci È™i în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafeÈ›elor de inox. UtilizaÈ›i o cârpă moale È™i apă caldă pentru a curăța inoxul È™i a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceÈ›i o dată peste suprafață cu apă curată È™i o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenÈ›i. Dacă doriÈ›i să îndepăraÈ›i urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafaÈ›a de inox probabil va trebui să utilizaÈ›i un solvent. Este important totuÈ™i să alegeÈ›i un solvent care nu conÈ›ine clor deci să evitaÈ›i acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • SoluÈ›iile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafaÈ›a inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluÈ›ie pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant uÈ™or (o soluÈ›ie de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!