GastroMetal Carucior din inox pentru transport faina, capacitate 125L

2.558,50 RON
TVA inclus
  • Capacitate: 125 litri
  • Dimensiuni: 610 x 395 x 785h
  • Prevazut cu 4 roti
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GMCR008 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Sfaturi și întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
  • Blog

Caruciorul din inox pentru transportul fainii este un dispozitiv specializat care ajuta la manipularea si transportul fainii in siguranta si cu usurinta. Acesta este fabricat din otel inoxidabil, care este rezistent la coroziune si la uzura si poate fi folosit intr-o varietate de medii si conditii. Caruciorul este dotat cu o platforma superioara, care poate fi folosita pentru a suporta sacii de faina sau alte containere. Platforma este fabricata din placi de inox, astfel incat sa fie usor de curatat si sa fie igienica. Dotat cu un maner si roti pentru a facilita miscarea acestuia. De asemenea, poate fi prevazut cu o cutie de depozitare pentru a stoca ustensile sau alte instrumente necesare pentru manipularea fainii.
 
 

  • Inoxul este un material foarte durabil si rezistent la coroziune, ceea ce inseamna ca un carucior din inox poate dura mult timp si poate fi utilizat in mod repetat fara a se deteriora.
  • Usor de curatat si igienic, ceea ce face caruciorul din inox o alegere buna pentru transportul produselor alimentare, cum ar fi faina.
  • Carucioarele din inox au o capacitate mare de incarcare, ceea ce le face ideale pentru transportul cantitatilor mari de faina intr-un singur transport.
  • Sunt usoare si au roti, ceea ce face usoara manevrarea lor pe distante scurte sau lungi.

 

Curatarea si intretinerea inoxului

 

Inoxul, cunoscut si sub denumirea de otel inoxidabil, este un material durabil si rezistent la coroziune, utilizat in multe aplicatii, inclusiv in constructii, industria alimentara si medicala. Pentru a mentine aspectul si functionalitatea inoxului, este important sa-l intretinem corespunzator.
 

  • Trebuie curatat regulat pentru a preveni acumularea de murdarie si deseuri. Utilizati o solutie de curatare blanda si un burete moale pentru a curata suprafata inoxului.
  • Inoxul poate fi usor zgariat, deci evitati utilizarea unei perii metalice sau a unui burete abraziv pentru curatarea suprafetei. Utilizati in schimb un burete moale sau o carpa din microfibra pentru a evita zgarierea.
  • Poate fi deteriorat de substante dure, cum ar fi clorul sau acizii. Evitati contactul cu aceste substante si curatati imediat orice picatura sau strop de astfel de substante care cad pe suprafata inoxului.
  • Dupa curatare, clatiti suprafata inoxului cu apa curata si uscati cu o carpa moale pentru a preveni aparitia petelor sau a urmelor de apa.
  • Pentru indepartarea petelor mai persistente, puteti utiliza solutii speciale pentru curatarea inoxului. Este important sa utilizati produse specifice pentru inox, deoarece alte produse pot deteriora suprafata.
Sfaturi
 
  • Când mobilierul și echipamentele din inox sunt noi, ele vor forma la prima expunere cu oxigenul din atmosferă un strat de oxid. Pentru a proteja acest strat de oxid este necesară curățarea frecventă a suprafeței de inox. În caz contrar contaminarea cu mizerie și resturi va permite acționarea agenților corozivi și va reduce protecția care previne coroziunea.
  • Puteți curăța suprafețele de inox cât de frecvent doriți – cu cât mai des cu atât mai bine. Spre deosebire de alte materiale care se găsesc în bucătăriile profesionale, inoxul nu se va uza niciodată de la curățarea excesivă. Deoarece nu are un strat de suprafață care să se erodeze, inoxul poate tolera un număr nelimitat de curățări.
 
Intrebari frecvente:

Inoxul reacționează cu alimentele?
 
  • O serie de materiale reacționează chimic în contact cu alimentele și pot să transfere gusturile. Inoxul nu reacționează cu alimentele și asigură păstrarea de către alimente a propriului gust. În plus, este una dintre cele mai sigure suprafețe pentru gătit care nu permite microorganismelor să le colonizeze. Din acest motiv inoxul este utilizat nu doar în bucătăriile profesionale ci și în spitale.

Cum se curăță inoxul?
 
  • Curățarea inoxului cu apă. Pentru cele mai multe tipuri de murdărie care pot fi găsite pe mese sau echipamente, apa va fi sufientă pentru curățarea suprafețelor de inox. Utilizați o cârpă moale și apă caldă pentru a curăța inoxul și a îndepărta murdăria inclusiv petele superficiale. Pentru a evita formarea petelor de apă mai treceți o dată peste suprafață cu apă curată și o cârpă uscată.
  • Curățarea inoxului cu solvenți. Dacă doriți să îndepărați urmele de degete, ulei sau grăsime de pe suprafața de inox probabil va trebui să utilizați un solvent. Este important totuși să alegeți un solvent care nu conține clor deci să evitați acetone, spirtul mineral sau alcoolul izopropilic.

Ce e de făcut dacă inoxul ruginește?
 
  • Soluțiile cu clor pot îndepărta straturile protectoare de oxid de crom de pe suprafața inoxului expunând-o riscului de coroziune. Odată rugina instalată pe inox, singura soluție pentru îndepărtarea ei este pasivarea. Pasivarea este procesul prin care inoxul este tratat cu ajutorul unui oxidant ușor (o soluție de acid azotic de exemplu) care va permite formarea din nou a peliculei pasive protectoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!