Aparatul de gheata profesional Master Frost de la este un aparat esential pentru restaurante, cafenele si baruri.
Aparatul foloseste metoda de pulverizare pentru a modela cuburi perfect limpezi cu orificiul hexagonal, care au o suprafata de racire mai mare si asigura un timp de racire mai lung - minimizand in acelasi timp subtierea bauturii.
Metoda inovatoare de schimb de caldura prin intermediul unui condensator suplimentar – recuperarea caldurii compresorului utilizat pentru dezghetarea placii de pulverizare.
Performanta si durata de viata extinse a compresorului.
Functionare eficienta la temperatura ambientala de pana la 42°C.
Consum redus de energie.
Reglarea nivelului de umplere a recipientului de gheata.
Picioare reglabile.
Curatare usoara datorita pieselor detasabile.
Furtunuri de admisie si evacuare si cupa de gheata incluse.
Agent frigorific: R454c.
Productie zilnica: 28 kg.
Capacitate recipient pentru gheata: 12-13 kg.
Dimensiuni: 400×460×(H)670 mm.
Putere/tensiune: 295 W/230 V.
Greutate neta/bruta: 32/34 kg.