Lavezzini Masina termosigilat si vidat caserole automata, 1,8 kW, 230V, VG600

33.111,75 RON
TVA inclus
  • Alimentare: 230V
  • Putere: 1,8 kW
  • Dimensiunea spatiului de sigilare: 265×325 mm
  • Presiune: ¾ BAR
  • Adincimea maxima a caserolei: 110mm
  • Comanda digitala
  • Dimensiune exterioara: 610x600x560 mm
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: LVVG600 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Sigilarea caserolelor poate fi utilizată pe scară largă pentru ambalarea diferitelor tipuri de mancare sau produse alimentare. Este realizata complet din otel inoxidabil!

 

Masina termosigilanta pentru caserole este utilizata pentru a sigila si a pastra alimentele in caserole, tavi sau recipiente similare. Acest proces creaza o bariera impotriva aerului si a umezelii, prelungind astfel durata de valabilitate a alimentelor si protejandu-le de alterare si oxidare. Design compact si sunt usor de utilizat, fiind potrivite pentru uz casnic sau pentru uz profesional in spatii de gatit mici sau medii. Unele modele pot fi utilizate pentru sigilarea mai multor tipuri de recipiente si materiale, inclusiv policarbonat, sticla sau aluminiu. Produsele alimentare care pot fi termosigilate în caserole sunt diverse tipuri de alimente precum mâncăruri, ciorbe, supe, salate, legume, carne, pește și altele. Acestea pot fi păstrate la rece sau calde, în funcție de necesități. Termosigilarea în caserole permite menținerea proprietăților nutriționale ale alimentelor, evitând deteriorarea acestora prin oxidare sau degradare termică.

Termosigilarea în caserole poate prelungi termenul de valabilitate al produselor alimentare, deoarece reduce contactul acestora cu aerul și împiedică degradarea lor prin oxidare. Termosigilarea poate încetini sau opri procesele de deteriorare și poate menține prospețimea alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp. Este important să se respecte regulile de igienă și de manipulare a alimentelor, precum și termenele de valabilitate recomandate, pentru a evita contaminarea sau degradarea acestora.
 

Tipuri de caserole pentru masina de termosigilat


Puteti folosi caserole speciale din materiale precum plastic durabil sau aliaje metalice, care rezista la temperaturi ridicate și la presiune. Caserolele trebuie să fie etanșe și să aibă un capac adecvat pentru a permite crearea vidului și pentru a închide ermetic continutul. Este important să se utilizeze caserole compatibile cu masina de termosigilat și să se respecte indicațiile producătorului cu privire la dimensiuni, capacitate și tip de material. Utilizarea unor caserole necorespunzătoare poate afecta calitatea termosigilării și poate pune în pericol siguranța alimentelor.
 

Folie folosesita la masinile de termosigilat caserole


Cel mai adesea se foloseste folie de aluminiu la termosigilarea alimentelor in caserole pentru a pastra caldura si umiditatea. De asemenea, poate fi utilizat pentru a preveni arderea alimentelor sau amestecarea diferitelor arome si gusturi. Este important sa se asigure ca folia este bine invelita in jurul caserolei pentru a evita scurgerile si pierderea caldurii. Folia de plastic poate fi folosita la termosigilarea alimentelor in caserole, avand aceleasi scopuri ca si folia de aluminiu, de a pastra caldura, umiditatea si a preveni amestecarea aromele sau gusturile. Comparativ cu folia de aluminiu, folia de plastic poate fi mai putin rezistenta la temperaturi inalte si poate fi mai putin durabila. Este important sa se foloseasca folia alimentara sigura pentru uz culinar.
 

Transportul si pastrarea alimentele in caserole termosigilate

 
  • Asigurati-va ca alimentele sunt complet reci sau calde inainte de a le pune in caserola termosigilanta.
  • Inchidere ermetica a caserolei, folosind un capac fixat, folie de aluminiu sau plastic pentru a pastra caldura si umiditatea.
  • Transportarea caserolei intr-o cutie termica pentru a preveni pierderea caldurii.
  • Evitarea expunerii la surse de caldura directa sau la temperaturi ridicate.
  • Verificarea periodic a temperaturii caserolei si reincalzirea, daca este necesar.
  • Pastrarea caserolei la frigider sau la temperaturi potrivite, in functie de tipul de alimente, pentru a preveni raspandirea bacteriilor periculoase.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!