Sirman Masina de vidat cu camera si de gatit sous vide, 100/1700 W, 230V

10.555,30 RON
TVA inclus
  • Structura din otel inoxidabil
  • Alimentare: 230V
  • Putere: 100/1700W
  • Dimensiuni: 695x560x257h mm
  • Greutate: 45 kg
  • Masina de vidat:
  • Dimensiuni camera de vidare:: 270x350x75h mm
  • Bara de sigilare: 260 mm
  • Pompa vacuum: 40m³/h
  • Masina sous vide:
  • Dimensiuni camera: 280x400x180h mm
  • Capacitate: 19.7 litri
  • Nivel de umplere: 15 litri
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: SRS3225201004BX2 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Combinație fantastică între o mașină de ambalat în vid cu cameră și un dispozitiv de gătit la temperatură joasă
Mașină de ambalat în vid compactă rapidă pentru porții mici.

- Setați cu ușurință timpii de vid și de etanșare.
- Bară de etanșare ușor demontată.
- Pompa de aspiratie Busch.
- Afișează procentul de vid și timpul rămas
- Salvare ultima setare
- Contor de cicluri și contor de utilizare a pompei
- Ciclul de preîncălzire a pompei și curățare ulei
- Mesaj de schimbare a uleiului

- Aspirație externă temporizată
- Capac manual
- Tavă din oțel inoxidabil Aisi 304.
- Aparat static pentru gătit la temperatură joasă.
- Elemente puternice de încălzire cu contact blindate în partea de jos a rezervorului
- Rezervor din oțel inoxidabil Aisi 304
- Sistem electronic de control al temperaturii cu afișare a temperaturii și timpului de funcționare
- Același sistem de control al Softcooker-ului cu delta T de 0,2° C
- 5 programe care pot fi salvate
- Temperatura poate fi setată în C° și F°
- Capacul rezervorului furnizat ca dotare standard
- Alarma sonora la atingerea temperaturii
- Alarma sonora la sfarsitul timpului de gatire.

 

Gatirea se face la temperaturi regulate, controlate si precise, in general intre 40°C si 90°C. Temperatura de gatire specifica depinde de tipul de aliment si de gradul de coacere dorit. De exemplu, carnea de vita se gateste in mod obisnuit la 57°C pentru un rezultat medium-rare, in timp ce pestele si legumele se gatesc la temperature mai joase, intre 40°C si 60°C.

 

 

Timpul de gatire in sous vide variaza in functie de tipul de aliment

 
  • Carne de vita:  1 la 6 ore, in functie de grosime si de gradul de coacere dorit (medie-rare, bine facut, etc.).
  • Peste:  30 de minute la 2 ore, in functie de grosime si de specie.
  • Oua: de la 30 de minute la 2 ore, in functie de modul in care sunt dorite (moi, tari).
  • Legume: 30 de minute la 2 ore, in functie de tipul si de consistenta.
 

Gatirea la temperaturi precise permite o coacere uniforma si un control mai bun

 
  • Gatirea la temperaturi precise si regulate permite o coacere uniforma si un control mai bun al gradului de coacere.
  • Alimentele sunt ambalate ermetic si gatite in apa calda, ceea ce ajuta la retinerea umiditatii si la prevenirea uscarii.
  • Gatirea in sous vide poate accentua si imbunatati aroma alimentelor, deoarece ingredientele nu sunt expuse la aer si nu se evapora umiditatea.
  • Este mai rapida decat alte metode, in special pentru alimente voluminoase sau dense, care necesita mai mult timp pentru a se inmuia si a se coace.
  • Gatirea la temperaturi precise poate ucide bacteriile si microorganismele periculoase, crescand astfel siguranta alimentelor.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!