Fierastrau de oase electric 1200 mm din inox, 230V, 0,65kW, BFS120

BK
4.385,15 RON 3.950,80 RON
TVA inclus
  • Blat de lucru si carcasa din otel inoxidabil
  • Putere: 650 W
  • Alimentare: 230 V
  • Motor: 1400 rot/min
  • Dimensiuni exterioare: 510x400x760 mm
  • Greutate: 33 kg
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: BKBFS120 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Fierastraul de oase electric este prevazut cu un blat de lucru din inox si este recomandat pentru uz profesional, in carmangerii, macelarii si restaurante. Aparatul este ideal pentru taiat oase, carne cu oase si carne congelata. Este dotat cu un micro-intrerupator de siguranta pentru o utilizare sigura si un intrerupator in caz de urgenta. 

 

Specificatii tehnice:

  • Lungimea lama: 1200 mm
  • Grosimea de taiere: 0,5 - 85 mm
  • Inăltimea de tăiere: 200 mm
  • Distanta intre dinti: 8 mm
  • Viteza benzii ferăstrăului: 9 m/s
  • Sertar de colectare 
  • Picioarele antiderapante
  • Construcție foarte solidă
  • Curățare ușoară

 

Accesorii incluse:

  • 2 panze de fierastrau

 

Frecvența de schimbare a panzei fierăstrăului de oase electric variază în funcție de intensitatea utilizării și de calitatea panzei. Folositi panze de calitate care pot dura luni intregi de exploatare, si evitati panzele de slaba calitate care necesita schimbare mai des, după câteva săptămâni sau chiar dupa cateva zile de utilizare intensă. Indicatorii schimbării panzei includ uzura excesivă a pânzei sau pierderea tăieturii precise. Dacă panza fierăstrăului nu mai poate tăia cu ușurință oasele sau dacă apare deformarea sau curbarea pânzei, atunci este necesară schimbarea acesteia. Este important să schimbați panza fierăstrăului în mod regulat pentru a vă asigura că funcționează în mod eficient și sigur, și pentru a prelungi durata de viață a fierăstrăului. 

Panza fierastraului de oase electric este fabricată din oțel inoxidabil si rezista la rugină și coroziune, fiind ideale pentru utilizarea în medii umede sau cu umiditate ridicată. Este important să alegeți o pană de calitate, deoarece aceasta poate afecta performanța fierăstrăului de oase electric și poate prelungi durata de viață a acestuia. Este, de asemenea, important să verificați recomandările producătorului cu privire la întreținerea și schimbarea penei pentru a obține rezultate optime.

Nu este necesar să se congele carnea înainte de a o tăia cu un fierăstrău de oase electric, in schimb, este recomandat să se utilizeze carne la temperatura camerei, sau ușor răcită, pentru o tăiere mai precisă și mai ușoară. Congealarea carnea poate face tăierea mai dificilă și poate afecta calitatea tăierii finale. Este important să mențineți o tehnică corectă de tăiere pentru a obține rezultate optime.

Cu fierăstrăul de oase electric puteti tăia oase de diferite tipuri de carne, cum ar fi: carne de pui, carne de vită, carne de porc, carne de pește, carne de vânat, etc. Oasele pot fi folosite pentru a face supă, ciorbă, bors sau alte preparate culinare.

 

Fierastrau electric pentru oase este mult mai sigur decât metodele tradiționale de tăiere a oaselor


Beneficiile utilizării fierăstrăului de oase electric sunt:
 

  • Fierăstrăul de oase electric tăie rapid și eficient oasele, ceea ce poate reduce semnificativ timpul necesar pentru pregătirea hranei.
  • Ușor de manevrat și de utilizat, chiar și de către persoanele cu experiență limitată în bucătărie.
  • Taie oasele cu aceeași precizie și consistență, indiferent de dimensiunea sau forma oaselor.
  • Mai sigur decât metodele tradiționale de tăiere a oaselor, cum ar fi cuțitul sau mâna liberă, deoarece își controlează puterea și viteza automat.
  • Reduce la minimum cantitatea de reziduuri de os, ceea ce poate crește eficiența în pregătirea hranei.
  • Ușor de curățat și întreținut, ceea ce poate reduce timpul necesar pentru îngrijirea și depozitarea acestuia.
 

Reglați viteza și puterea fierăstrăului de oase in functie de alimente


Punerea în funcțiune a unui fierăstrău de oase electric presupune următorii pași:
 

  • Verificați dacă toate componentele sunt complete și în stare bună de funcționare.
  • Montați fierăstrăul de oase la o suprafață stabilă și sigură.
  • Conectați cablul de alimentare la o sursă de energie electrică și la fierăstrău.
  • Reglați viteza și puterea fierăstrăului în funcție de tipul de carne și de grosimea oaselor.
  • Poziționați oasele în partea inferioară a fierăstrăului și începeți să tăiați. Utilizați mâinile pentru a menține oasele în poziție stabilă.
 

Curatarea, intretinerea si pastrarea fierastraului pentru macelarie electric


Curățarea, întreținerea și păstrarea fierăstrăului de oase electric presupun următorii pași:
 

  • După fiecare utilizare, curățați fierăstrăul cu un burete ușor ud sau o cârpă ușor umedă. Evitați folosirea apei sau a detergenților, deoarece acest lucru poate afecta electrocasnicele.
  • Asigurați-vă că lama fierăstrăului este lubrifiată periodic pentru a preveni rugina și pentru a facilita tăierea oaselor.
  • Depozitați fierăstrăul într-un loc uscat și curat, departe de umiditate și de surse de căldură.
  • Verificați periodic cablul de alimentare și conexiunile pentru a vă asigura că funcționează corect.

Lungime lama: 1200 mm

Alimentare: 230V (monofazic)

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!