Durata de livrare: 2 săptămâni
Indiferent daca prepari gogosi, chiftele sau pui, friteuza electrica este aparatul ideal pentru a obtine mancaruri delicioase, crocante si suculente. Aceasta friteuza profesionala este dotata cu un sistem de control al temperaturii extrem de precis, care permite o prajire uniforma a alimentelor. Iata cateva dintre avantajele utilizarii acestui echipament:
Cu friteuza electrica profesionala, poti prepara rapid si eficient:
Pentru a asigura o functionare optima a friteuzei electrice, este esential sa respecti cateva reguli de intretinere:
Schimbarea Uleiului: Se recomanda schimbarea uleiului la fiecare 10-12 utilizari sau atunci cand apar mirosuri neplacute. O buna intretinere a uleiului este cruciala pentru a obtine mancaruri de calitate.
Curatarea Regulata: Friteuza trebuie curatata dupa fiecare utilizare cu apa calda si detergent, pentru a elimina orice urma de ulei sau resturi alimentare.
Verificarea Sigurantei: Asigura-te ca priza si cablul sunt in stare buna de functionare pentru a preveni accidentele.
Alege friteuza electrica cu robinet 11L, 3000W, 230V pentru a imbunatati eficienta si calitatea preparatelor din bucataria ta profesionala. Cu un design robust, capacitate mare si caracteristici de siguranta avansate, aceasta friteuza electrica profesionala este solutia ideala pentru a satisface cerintele clientilor tai. Investeste in calitate si performanta pentru a asigura succesul afacerii tale in sectorul HoReCa!
Dimensiuni echipament: 485 x 310 x 350(h) mm
Greutate neta: 10 kg
Putere: 3000 W
Capacitate Cuva: 11L
Capacitate Cartofi Prajiti: 1,1 kg
Model: Cu robinet
Tip: De banc
Temperatura de lucru: 50°C până la 200°C
Alimentare: 230V (monofazic)
Capacitate: 11 litri
Curatarea este facila: se scurge uleiul uzat si se inlatura rezistenta, apoi se curata rezervorul, rezistenta si cosul acesteia.
Prajirea provoaca intotdeauna si reziduuri, zona rece împiedică arderea acestora. Daca friteuza are robinet de scurgere, reziduurile din zona rece pot fi indepartate din recipient, chiar si in timpul functionarii.
Cele mai bune si mai sanatoase uleiuri pentru prajire sunt uleiurile cu un punct de ardere ridicat.