Durata de livrare: 2 săptămâni
Gama noastra de bain marie electric este conceputa pentru a raspunde cerintelor unitatilor de alimentatie publica care doresc sa mentina preparatele calde in conditii optime de siguranta si igiena. Aceste echipamente sunt indispensabile in restaurante, catering, bufete, linii de autoservire sau cafenele, oferind performanta constanta si usurinta in utilizare.
Acest bain marie permite pastrarea calda a alimentelor fara a compromite textura sau gustul. Constructia din otel inoxidabil confera durabilitate si rezistenta la uzura, iar compatibilitatea cu vaschete GN 1/1 ofera flexibilitate in organizarea preparatelor. Sistemul de incalzire pe baza de apa previne deshidratarea alimentelor, fiind ideal pentru sosuri, garnituri si feluri principale.
Dotat cu robinet de scurgere, acest bain marie de banc faciliteaza golirea apei reziduale fara efort, simplificand curatarea si intretinerea zilnica. Marginea interioara neteda si profilata a recipientului permite igienizarea usoara, asigurand un mediu curat si sigur pentru preparatele dumneavoastra.
Echipamentul dispune de comutator on/off, termostat si lumini de avertizare pentru control facil si siguranta in operare. Setarea temperaturii continue pana la 85°C permite adaptarea in functie de tipul de preparat, iar livrarea fara containere GN ofera posibilitatea personalizarii in functie de necesitatile specifice ale fiecarei bucatarii.
Cu puterea instalata de 1200W si alimentarea la 230V, acest echipament asigura incalzirea rapida si stabila a apei, permitand mentinerea preparatelor la temperatura constanta. Dimensiunile compacte (340x540x(H)250 mm) permit integrarea usoara in orice spatiu de lucru, fiind o solutie ideala pentru fluxuri ridicate de servire.
Pentru a descoperi si alte modele adaptate diferitelor nevoi de lucru, poti explora intreaga categorie de bain marie profesional din magazinul nostru online.