Durata de livrare: 2 săptămâni
In mediile HoReCa si unitatile de alimentatie publica, calitatea apei este esentiala pentru functionarea eficienta a echipamentelor. Dedurizatorul de apa inox cu capacitate de 12L si greutate de 8.4 kg elimina ionii de calciu si magneziu, protejand astfel masinile de spalat vase, aparatele de cafea, cuburile de gheata si alte echipamente de uz profesional de depunerile de calcar. Solutia compacta si robusta se integreaza perfect in spatii restranse, precum baruri sau restaurante mici.
Prin procesul de dedurizare, apa trece prin coloana cu rasina, iar ionii de calciu si magneziu sunt absorbiti, prevenind depunerile de calcar care pot afecta durata de viata a echipamentelor. Datorita constructiei din inox rezistent si a componentelor de calitate superioara, dispozitivul functioneaza sigur si fiabil ani de zile. Sistemul de regenerare utilizand doar sare uniodizata asigura mentinerea performantelor constante ale agentului de inmuiere a apei.
Dedurizatorul de apa inox poate fi instalat ori de cate ori temperatura apei este sub 45°C si presiunea de intrare nu depaseste 2 bari, asigurand un flux nominal de 1000 L/h. Cu conexiune de 3/8" si dimensiuni compacte, este ideal pentru aparatele de cafea, masinile de spalat vase si cuburile de gheata, fiind potrivit atat pentru unitati mici cat si pentru cele medii de HoReCa. Functionarea optima necesita presiune intre 1-2 bari, iar regenerarea trebuie efectuata cu aparatul oprit.
Cu dedurizator de apa profesional, unitatile de alimentatie publica reduc costurile de intretinere si prelungesc durata de viata a echipamentelor. Aparatul functioneaza eficient in intervalul de temperatura ambientala 4-35°C si temperatura apei de alimentare 4-25°C, oferind o solutie fiabila si sigura pentru eliminarea duritatii apei.
Pentru a asigura performanta maxima a echipamentelor tale si pentru a preveni depunerile de calcar, viziteaza dedurizatoare si filtre apa profesionale – solutii adaptate nevoilor bucatariilor si unitatilor HoReCa.