Piron Cuptor electric patiserie-gastronomie 10 tavi 600×400 mm sau 10xGN1/1 analog, 400V, 15,7 kW, PF8410

19.343,45 RON
TVA inclus
  • Alimentare: 400V
  • Putere: 15,7 Kw
  • Capacitate: 10 tavi de 600×400 mm sau 10xGN1/1
  • Distanta dintre tavi: 80 mm
  • Panoul de control: analog
  • Temperatura de lucru: 50°C – 260°C
  • Dimensiuni exterioare: 780x850x830h mm
  • Greutate: 110 Kg
  • Productie Italia
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: PRPF8410 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Documente
  • Review-uri (0)
Control manual
Numar tavi 10 tavi
Dimensiune tava/gratar 600x400 (600x400 mm)GN 1/1 (530x325 mm)
Dimensiuni exterioare (L x D x H) 780 x 850 x 1200 mm
Distanta intre tavi (mm) 80 mm
Putere (kW) 15.7 kW
Alimentare 400V 3N~
Frecventa 50/60 Hz
Greutate 121 Kg
Temperatura 30 - 260 °C
Viteza motor 3
Ventilator auto-reverse Flux de aer inversat
Gatire cu abur
Conectare la apa
Deschidere laterala mecanica standard - de la dreapta la stanga
Usa reversibila optional
Nr. portii 90 - 150

 


Cuptorul de patiserie si gastronomic electric este proiectat pentru a coace o varietate de produse, de la produse de patiserie, paine si produse din carne, pana la prajituri si alte produse de cofetarie.

Temperatura de lucru si timpul de coacere pot varia in functie de reteta si de produsul specific pe care il gatiti. De obicei, temperaturile de lucru pot varia intre 50°C si 300°C, in functie de modul de coacere si de produsul specific.

Tavi GN si tavi de patiserie de dimensiuni standard 60x40 cm pot fi utilizate in cuptorul de patiserie si gastronomic. Acest tip de cuptor este dotat cu suport cu mai multe tavi, astfel incat puteti coace mai multe produse in acelasi timp.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate in coacerea produselor dvs., este important sa urmati reteta specifica si sa ajustati temperaturile si timpul de coacere in functie de caracteristicile produsului si de preferintele personale.

 

Ce preparate putem gatii cu ajutorul Cuptorului de patiserie-gastro?

 

Un cuptor de patiserie si gastronomic electric profesional este conceput pentru a putea gati o varietate larga de preparate. Iata cateva exemple de preparate pe care le puteti obtine cu un astfel de cuptor:

  • Paine si produse de patiserie: Este ideal pentru coacerea painii, croissantilor, briochelor, baghetelor, chiflelor si a altor produse de patiserie. Cuptorul este conceput pentru a crea un mediu de coacere uniform, astfel incat produsele de patiserie sa se coaca uniform si sa fie pufoase si delicioase.

  • Produse din carne: Poate fi folosit pentru a gati o varietate de produse din carne, cum ar fi friptura, pulpa de porc, pui sau vita, chiftele si alte preparate. Cu ajutorul cuptorului de patiserie, veti putea obtine preparate cu o crusta crocanta si cu o carne frageda la interior.

  • Patiserie: Pentru prepararea de produse de patiserie, cum ar fi prajiturile, torturile, fursecurile, biscuitii si alte produse de cofetarie. Cuptorul poate fi setat la temperaturi diferite, in functie de reteta, astfel incat produsele de patiserie sa se coaca uniform si sa aiba o textura perfecta.

  • Pizza si focaccia: Poate fi utilizat si pentru a gati pizza si focaccia. Cuptorul poate fi setat la temperaturi ridicate, astfel incat sa se creeze o crusta crocanta si o textura perfecta a aluatului.

  • Legume: Gatirea legumelor, cum ar fi cartofii, morcovii, dovleceii, vinetele sau ardeii. Legumele pot fi coapte si aromate, astfel incat sa fie o optiune delicioasa pentru a fi servite ca garnitura sau ca fel principal.

Acestea sunt doar cateva exemple de preparate pe care le puteti gati cu un cuptor de patiserie si gastronomic electric. Cu un astfel de cuptor, puteti fi creativi si puteti experimenta cu diferite retete, obtinand mereu rezultate excelente.

 

Intretinerea cuptorului electric profesional

 

Intretinerea cuptorului este importanta pentru a prelungi durata de viata a acestuia si pentru a asigura performanta optima in timpul gatitului. Iata cateva recomandari de intretinere:

  • Curatarea regulata: Este important sa curatati cuptorul dupa fiecare utilizare. In cazul cuptoarelor cu aburi, trebuie sa evacuati apa ramasa in rezervorul de aburi si sa il curatati cu un material moale. Dupa curatarea interiorului, curatati geamul usii cu un spray special pentru curatarea geamurilor si un material moale pentru a preveni zgarierea.

  • Evitati acumularea de resturi alimentare: In timpul gatitului, alimentele pot lasa urme si resturi in interiorul cuptorului. Trebuie sa le curatati cat mai curand posibil, deoarece acestea pot deteriora suprafata interioara.

  • Verificati garniturile usii: Daca garnitura usii este deteriorata, aceasta poate permite aerului sa se escape din cuptor, ceea ce poate afecta performanta de gatire. Asigurati-va ca garnitura usii este in buna stare si inlocuiti-o daca este necesar.

  • Curatati tavile si gratarele: Tavile si gratarele pot fi acoperite de resturi alimentare, ceea ce poate afecta performanta de gatire. Este important sa le curatati regulat cu un detergent pentru vase si o periuta de curatare.

  • Verificati termostatul: Daca cuptorul nu se incalzeste la temperatura dorita sau are probleme cu temperatura, verificati termostatul si asigurati-va ca este calibrat corect.

Cuptorul electric profesional are nevoie de o intretinere regulata si atentie la detalii pentru a functiona in parametrii optimi. Respectarea acestor recomandari poate prelungi durata de viata a cuptorului si poate asigura o performanta optima de gatit.

Model: Analog

Tip: 60x40 cm / GN 1/1

Alimentare: 400V (trifazic)

Capacitate: 10 tavi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!