Cuptor cu convecție H90 - cod 227060
Cuptor cu convecție model H90. Soluția perfectă pentru restaurantele mici, unitățile de fast-food, pentru prepararea caserolelor, tartelor, legumelor coapte și a altor articole direct din cuptor, precum și pentru micile brutării și magazinele care doresc să își extindă oferta cu pâine proaspătă și gustoasă.
Dimensiunea redusă, alimentarea cu energie electrică de 230 V și consumul economic de energie electrică fac posibilă instalarea lor aproape peste tot.
Dispozitivul este extrem de ușor de instalat și de utilizat.
Se poate achizitiona separat Tava, Inox, pentru cuptoarele H90 si H90S, 437x314x8 mm
Caracteristicile produsului:
Carcasă din oțel inoxidabil, ușă cu geam termorezistent
Cameră parțial emailată, iluminare a camerei
Încălzire cu două încălzitoare, 2 ventilatoare
Interval de temperatură: de la 50 ° C la 300 ° C
Temporizator de la 0 la 120 de minute
2 ventilatoare performante
Ușă dublă de sticlă atermică
Pentru 4 foi 438x315 mm, distanța dintre șine 70 mm
4 tăvi și o priză incluse
Greutate: 38 kg
Avantaje:
Timer
Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.
Iluminare cuptor
Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.
Incalzire inferioara
Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.
Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.
Gatire cu ventilare
Alimentare la retea 220V.
Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.
Gatire mai rapida: Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente, acestea se vor gati cu aproximativ 25% mai rapid decat la coacerea conventionala.
Gatire uniforma: Cuptoarele conventionale pot avea zone fierbinti in functie de amplasarea elementilor de incalzire, insa ventilatorul din cuptorul cu convectie ajuta la uniformizarea temperaturii interioare prin distribuirea egala a aerului cald.
Rumenire mai frumoasa: Aerul dintr-un cuptor conventional poate deveni foarte umed datorita evaporarii lichidelor din alimente si unele mancaruri la cuptor se vor gati in aburi. Functia de convectie creeaza o atmosfera uscata care caramelizeaza zaharurile mult mai repede decat coacerea normala, astfel incat alimente cum ar fi carnurile sau legumele obtin o crusta mai frumoasa, ramand in acelasi timp umede si fragede in interior.
Economisesti energie: Datorita faptului ca mancarurile sunt gatite intr-un timp mai scurt si de obicei la o temperatura mai scazuta, un cuptor electric cu convectie este mai economic decat un cuptor conventional.
Utilizare in conditii de siguranta
Geamul usii este dublu pentru o siguranta sporita. Patru picioare anti-alunecare asigura o amplasare stabila a aparatului pe toate tipurile de suprafete.
Curatare usoara
Suprafata interioara a cuptorului este neteda si usor de curatat – peretii pot fi stersi numai cu o carpa umeda si vor fi perfect curati.