Forcar Butuc taiat carne, 500x500x2,50(h) mm, KCP2502

565,25 RON
TVA inclus
  • butuc de taiat carne din polietilenă
La comanda

Durata de livrare: 2-3 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: FCKCP2502 Ai nevoie de ajutor? 0732 772 525
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

 

Butucul din lemn este folosit pentru tăierea și prelucrarea carnii. Este un bloc de lemn cu o tăietură plană și dură pe care se poate tăia carnea pentru a fi preparată. Acestea sunt populare în bucătării, unde sunt utilizate pentru tăierea și prelucrarea alimentelor precum carnea, peștele și legumele.
.  

Intretinere, pastrare si depozitarea butucului din lemn pentru carne


Pentru a întreține, curăța și păstra un butuc de taiat carne din lemn, urmați acesti pași:
 

  • După fiecare utilizare, clătiți butucul cu apă caldă și uscați-l cu un prosop curat. Evitați folosirea detergenților agresivi sau a soluțiilor de curățare cu conținut de clor.
  • Ungeți periodic suprafața butucului cu ulei de măsline sau ulei pentru mobilier din lemn pentru a îl proteja și menține integritatea lemnului.
  • Păstrați butucul într-un loc uscat și bine aerisit, ferit de umiditate și lumina directă a soarelui. Evitați stocarea în mediul cu temperaturi extreme sau cu umiditate crescută.


Urmând aceste pași vă va asigura durabilitatea și calitatea butucului de taiat carne din lemn.

Dimensiuni externe: 50 x 50 x 2,5(h) cm

Dimensiuni cu ambalaj: 6,2x50x25 cm

Volum ambalaj (m3): 0,063

Greutate neta: 6,2 kg

Greutate bruta: 6,3 kg

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

0732 772 525 contact@magora.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!